aytmatustası
Uzman
Her hastanede oluyor mu? E-nabızı ve interneti biraz kurcaladım ama bir sonuç bulamadım.
Şehrindeki üniversite hastanesini veya devlet hastanesini arayıp sorabilirsin. Eğer çok yoğun talep yoksa heyet raporu günleri olur. Hastaneye gidip ücreti yatırırsın daha sonra neredeyse bütün doktorları ziyaret edersin. En son heyet kurulu onaylar. Heyet raporu mu gerekli yoksa sağlık raporu mu bunu mutlaka doğru öğren. Boş yere cebinden 10 katı fazla para çıkmasın.Her hastanede oluyor mu? E-nabızı ve interneti biraz kurcaladım ama bir sonuç bulamadım.
Sağlık Kurulu Raporu diyor hocam heyet mi oluyor?Şehrindeki üniversite hastanesini veya devlet hastanesini arayıp sorabilirsin. Eğer çok yoğun talep yoksa heyet raporu günleri olur. Hastaneye gidip ücreti yatırırsın daha sonra neredeyse bütün doktorları ziyaret edersin. En son heyet kurulu onaylar. Heyet raporu mu gerekli yoksa sağlık raporu mu bunu mutlaka doğru öğren. Boş yere cebinden 10 katı fazla para çıkmasın.
Evet. Mutlaka doğrulamak için üniversitenizi arayın. Bazen bilmedikleri için bile yazabiliyorlar. Sağlık ocağından aldığım kabul olur mu diye sorup cevabını alsanız yeterli olur.
Evet. Mutlaka doğrulamak için üniversitenizi arayın. Bazen bilmedikleri için bile yazabiliyorlar. Sağlık ocağından aldığım kabul olur mu diye sorup cevabını alsanız yeterli olur.
Konya hocam.