Kaza yapmam. Çevirmeli yerlere girmem. Teorik sınavdan 1 soru yüzünden kaldım. Bir daha girmek istemiyorum. Ben her şeyi tekte yapmak istiyordum ve malum kişiye gidiyor o 900 TL. Sonuçta arabayı ehliyet sürmüyor. Dikkatlice sürsem, babam araba sürmeyi öğretse?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Merhaba,
Yeniden sınava girmek istemeyişiniz mevcut kuralları, kanunları yok saymanız için bir bahane değildir.
Ehliyetsiz araç kullanmak TCK m.179/2 kapsamında bir suçtur. Ayrıca araç kullanmak için yeterliliğe sahip olmayışınız sebebiyle aynı zamanda hem kendinizin hem de diğer insanların can ve mal güvenliğini de tehlikeye atmış oluyorsunuz.
Suç teşkil edecek davranışlarda bulunmaktan kaçının.
İyi Sosyaller.
Yeniden sınava girmek istemeyişiniz mevcut kuralları, kanunları yok saymanız için bir bahane değildir.
Ehliyetsiz araç kullanmak TCK m.179/2 kapsamında bir suçtur. Ayrıca araç kullanmak için yeterliliğe sahip olmayışınız sebebiyle aynı zamanda hem kendinizin hem de diğer insanların can ve mal güvenliğini de tehlikeye atmış oluyorsunuz.
İyi Sosyaller.
Eğer illa araba kullanmayı öğrenmek istiyorsan trafiğe kapalı boş bir arsada kullanabilirsin. Fakat trafiğe çıkmamanı öneririm. Yaşadığım olaydan sonra bende ehliyet alana kadar bir daha elimi sürmedim kendi isteğimle. Belli ki arabalara ilgin var durum böyle olunca ehliyet yaşını beklemek zor biliyorum ama biraz sabretmek gerek. Sonra zaten istediğin gibi geziyorsun.
Konu sahibi arkadaşın yaşı tutuyor, ehliyet sınavına girmiş ve teorik sınavı dahi geçememiş. Öğrenmek değil ehliyetsiz araç kullanmak ve trafiğe çıkmak istiyorEğer illa araba kullanmayı öğrenmek istiyorsan trafiğe kapalı boş bir arsada kullanabilirsin. Fakat trafiğe çıkmamanı öneririm. Yaşadığım olaydan sonra bende ehliyet alana kadar bir daha elimi sürmedim kendi isteğimle. Belli ki arabalara ilgin var durum böyle olunca ehliyet yaşını beklemek zor biliyorum ama biraz sabretmek gerek. Sonra zaten istediğin gibi geziyorsun.
Yol ver tabelası olduğu halde yola atlayanlara vesaire çok sövüyorum. Önce kuralları öğrenmek lazım tabi kiKonu sahibi arkadaşın yaşı tutuyor, ehliyet sınavına girmiş ve teorik sınavı dahi geçememiş. Öğrenmek değil ehliyetsiz araç kullanmak ve trafiğe çıkmak istiyor![]()
Güç zehirlenmesi
Uzman
Hayaller AMG drift gerçekler tofast drift.Kaza yapmam. Çevirmeli yerlere girmem. Teorik sınavdan 1 soru yüzünden kaldım. Bir daha girmek istemiyorum. Ben her şeyi tekte yapmak istiyordum ve malum kişiye gidiyor o 900 TL. Sonuçta arabayı ehliyet sürmüyor. Dikkatlice sürsem, babam araba sürmeyi öğretse?
Doğru Crackli oyun benim kırmızı çizgimdir.Dostum para malum kişiye falan gitmiyor. Şakaysa komik değil, değilse hiç komik değil. Teorik sınavdan kalman senin başarısız olduğunu gösteriyor. Başarısız isen araba kullanarak insanların hayatını tehlikeye atamazsın. Kul hakkına girersin. Forumda crackli oyunlara "haksız" diye destek olunmuyorsa, illegal olarak araç kullanımına da destek bekleyemezsin.
Merhaba,
İyi Sosyaller.
İyi Sosyaller.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347