Makaleler
4
Bilmediğim nedenlerden ötürü kan grubum e-Nabız'da farklı yazıyordu sağlık raporu çıkartırken. Doktor da e-Nabız'dakinin aynısını girmiş sağlık raporuna. Sonradan düzelttim kan grubunu; ancak bugün ehliyet çıkarttım ve sağlık raporundaki kan grubunu yazmışlar. Ehliyetimde kan grubunun yanlış olması yasal veya acil durumlarda sıkıntı çıkartır mı? Tekrar sağlık raporu alıp ehliyet yeniletmek istemiyorum.

Resmi kayıtlarda düzeldiyse olası kaza sonrası size yanlış kan verme gibi bir şey yaşanacağını sanmıyorum. Çok önemli değil gibi o muhabbet.

Bence riske atılmamalı ve yenilenmeli. Acil kan verilmesi gereken durumlarda sistemde kan grubuna bakmaya uğraşmayabilirler direkt ehliyetinde yazana bakabilirler. Benim tavsiyem en kısa sürede düzeltmeniz olacaktır.

Bence riske atılmamalı ve yenilenmeli. Acil kan verilmesi gereken durumlarda sistemde kan grubuna bakmaya uğraşmayabilirler direkt ehliyetinde yazana bakabilirler. Benim tavsiyem en kısa sürede düzeltmeniz olacaktır.

Daha yeni ehliyeti çıkarttım. Ekstradan 2.100 TL civarı para ödemem gerekiyormuş yenilemek için.

İstersen bi' hastaneye ve karakola gidip bu durumu sordur, ona göre yenilersin. Yardımcı olurlar.

İstersen bi' hastaneye ve karakola gidip bu durumu sordur, ona göre yenilersin. Yardımcı olurlar.

Nüfus müdürlüğüne gittim başvurudan birkaç saat sonra. Sistem onayladığı için yenilemeden baika çare yokmuş.

Bende geçici sürücü belgesinden gördüm kan grubunu şansa.

Daha yeni ehliyeti çıkarttım. Ekstradan 2.100 TL civarı para ödemem gerekiyormuş yenilemek için.

Sizin bir hatanızın olmadığını sistemin hatalı olduğunu söyleyin. Belki ücret ödemek zorunda kalmazsınız. Yeni kimliklerdeki çiplerde düştüğü zaman eğer kullanıcı hatası yoksa ücret almadan değiştiriyorlarmış. Zaten onda da nasıl bir kullanıcı hatası olursa artık. Baktınız yine ücret istiyorlar CİMER'den yazın ama sinirlendiğinizi belli edin. Hem yanlış yazsınlar hem de sizden para istesinler oh ne ala.

Sizin bir hatanızın olmadığını sistemin hatalı olduğunu söyleyin. Belki ücret ödemek zorunda kalmazsınız. Yeni kimliklerdeki çiplerde düştüğü zaman eğer kullanıcı hatası yoksa ücret almadan değiştiriyorlarmış. Zaten onda da nasıl bir kullanıcı hatası olursa artık. Baktınız yine ücret istiyorlar CİMER'den yazın ama sinirlendiğinizi belli edin. Hem yanlış yazsınlar hem de sizden para istesinler oh ne ala.

Aslında nüfus müdürlüğünün bir kabahati yok. Sağlık raporunda yazılanı girmiş adamalar. Az önce aradım uzaktan düzeltemiceklerini yeni bir sağlık raporu ile yenilememi söylediler.