Ek gelir için al-sat yapıyor musunuz? Mesela örnek olarak 2. el sitelerinde 2. el fiyatı atıyorum 10 bin TL'lik bir ürün olsun. Satan kişi hemen satmak için 6-7 bin TL'ye falan satıyor diyelim. Bu gibi durumlarda o fiyata alıp sonra 2-3 bin TL ek gelir elde etmek için al-sat işleriyle uğraşıyor musunuz? Bu işlerle uğraşıyorsanız hangi ürünleri tercih ediyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Al sat işini gelir için yapmıyorum, bazen canım sıkılıyor yav elime birkaç bin geçsin de sevineyim diyorum kirli bir cihaz bulup güzelce bakımlarını yapıp %15-25 oranında üzerine koyup satıyorum.
Ayda yılda bir kere falan oluyor, can sıkıntısı yüzünden o da.
Ayda yılda bir kere falan oluyor, can sıkıntısı yüzünden o da.
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük şehirde olsam yapardım. Ama Düzce gibi küçük bir şehirde çok zor.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Ek gelir için al-sat yapıyor musunuz? Mesela örnek olarak 2. el sitelerinde 2. el fiyatı atıyorum 10 bin TL'lik bir ürün olsun. Satan kişi hemen satmak için 6-7 bin TL'ye falan satıyor diyelim. Bu gibi durumlarda o fiyata alıp sonra 2-3 bin TL ek gelir elde etmek için al-sat işleriyle uğraşıyor musunuz? Bu işlerle uğraşıyorsanız hangi ürünleri tercih ediyorsunuz?
iPhone 13 almak için yapıyorum(Android'den bıktım süreklü sorun çıkıyor bugün de telefonum bozuldu Sony XA2 iç ekranı gitmiş)
XA2 gibi milattan kalma cihaz kullandıktan sonra nefret edersiniz tabii. iPhone 13 almak da akıl kârı bir iş değil söylemiş olayımAndroid'den bıktım süreklü sorun çıkıyor bugün de telefonum bozuldu Sony XA2 iç ekranı gitmiş)
Satmaya bile gerek yok güzel bir cihaz ise evde koleksiyonluk bile durabilirAl Sat'dan çok bozuk bir şeyi onarıp satmak daha çok hoşuma gidiyor.
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-