Okann40

Gelişen
Ek gelir için al-sat yapıyor musunuz? Mesela örnek olarak 2. el sitelerinde 2. el fiyatı atıyorum 10 bin TL'lik bir ürün olsun. Satan kişi hemen satmak için 6-7 bin TL'ye falan satıyor diyelim. Bu gibi durumlarda o fiyata alıp sonra 2-3 bin TL ek gelir elde etmek için al-sat işleriyle uğraşıyor musunuz? Bu işlerle uğraşıyorsanız hangi ürünleri tercih ediyorsunuz?

Al sat işini gelir için yapmıyorum, bazen canım sıkılıyor yav elime birkaç bin geçsin de sevineyim diyorum kirli bir cihaz bulup güzelce bakımlarını yapıp %15-25 oranında üzerine koyup satıyorum.

Ayda yılda bir kere falan oluyor, can sıkıntısı yüzünden o da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek gelir için al-sat yapıyor musunuz? Mesela örnek olarak 2. el sitelerinde 2. el fiyatı atıyorum 10 bin TL'lik bir ürün olsun. Satan kişi hemen satmak için 6-7 bin TL'ye falan satıyor diyelim. Bu gibi durumlarda o fiyata alıp sonra 2-3 bin TL ek gelir elde etmek için al-sat işleriyle uğraşıyor musunuz? Bu işlerle uğraşıyorsanız hangi ürünleri tercih ediyorsunuz?

iPhone 13 almak için yapıyorum(Android'den bıktım süreklü sorun çıkıyor bugün de telefonum bozuldu Sony XA2 iç ekranı gitmiş)

Android'den bıktım süreklü sorun çıkıyor bugün de telefonum bozuldu Sony XA2 iç ekranı gitmiş)
XA2 gibi milattan kalma cihaz kullandıktan sonra nefret edersiniz tabii. iPhone 13 almak da akıl kârı bir iş değil söylemiş olayım :D

Al Sat'dan çok bozuk bir şeyi onarıp satmak daha çok hoşuma gidiyor.
Satmaya bile gerek yok güzel bir cihaz ise evde koleksiyonluk bile durabilir :D

Normalde böyle bir hobim yoktu ama Allah'ın cezası Kablonet yüzünden 2'dir modem alıp aynı fiyata satıyorum. Yeni hobi için teşekkürler Kablonet.