Ömer_Yeter
Yetkin
Gecen sene eylülün ilk haftasında açmışlardı. Bu sene artık sınav yoğunluğundan dolayı mıdır bir türlü açmadılar.
Son düzenleme:
Torpilleri bir aradan çıkarsınlar sonra sıra bize gelecek.Gecen seni Eylül'ün ilk haftası açmışlardı. Bu sene artık sınav yoğunluğundan dolayı mıdır bir türlü açmadılar.
benim üni açıldı hocam fakat dgs kayıtlarının geç olması yüzünden ben derslere başlayamadım perşembe günü hazırlık muafiyet sınavına giricem sonra ders seçicem muhtemelen bu hafta yetişmeyecek ve sonraki haftada boşa gidecek maalesef pek umursamıyorlar3 yıl sınava girdim. Sınavın açıklanmasını bekle, tercihleri bekle, yurt bekle… Hep beklemek zorunda kalıyorsun. Gerçekten garip bir sistem. Üniversiteler sanırım 29 Eylül'de açılıyor ama hâlâ ek tercihleri açmadılar. Ek tercih sonuçları çıkacak da hazırlanıp üniversiteye gideceksin.
Hocam ÖSYM işlemlerinde bir birikme var sınavlar bu sene geç yapıldığı için ve bazı okular erken açıldığı için her şey çok üst üste geldi önce YKS sonuç ve tercihler daha sonrasında yatay geçişler ve en son DGS sonuç ve tercihleri yaptılar DGS tercihleri bir iki gün daha devam ediyor diye biliyorum. Ondan sonra başlayabilir ek tercihler
Değişiyor kısmının neyini anlamadınız? MEB değil bu. Herkesin akademik takvimi kendine. Fakülteden fakülteye bile değişebiliyor.