Ekipman dahil i9 14900K & RTX 5070 Ti sistem alınır mı?

draclodxg

Çalışkan
Merhabalar, seneye LGS sınavından sonra üst düzey bir bilgisayar almak istiyorum.

Şu an seçtiğim parçalar şu şekilde:
  • İşlemci & Anakart: Intel Core i9-14900K (veya KF) MSI PRO Z790-A MAX WIFI DDR5 (7800 MHz OC destekli)
  • RAM: Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16) DDR5 6400 MHz CL32
  • Ekran Kartı: ASUS TUF Gaming RTX 5070 Ti 16GB GDDR7
  • Depolama: Samsung 2TB 990 EVO Plus NVMe Gen4 SSD (2 adet)
  • Soğutma: Corsair iCUE H170i ELITE LCD XT 420mm Sıvı Soğutucu
  • Güç Kaynağı: Corsair RM1000e 1000W 80+ Gold Full Modüler PSU
  • Kasa & Fan: NZXT H9 Flow Tempered Glass Siyah ATX Mid Tower Kasa Corsair iCUE LINK LX120 RGB 120mm PWM Üçlü Kasa Fanı
  • Monitörler ASUS ROG Strix XG259QNS 24.5" 380Hz FHD ASUS ROG Strix XG27ACS 27" 180Hz WQHD
Ekipmanlar:
  • Klavye: Apex Pro Mini Wireless
  • Fare: Logitech G Pro X SuperLight 2
  • Kulaklık: Cloud 3 Wireless Kulaklık
  • Kulaklık Standı: Wraith Ace veya Spirit of Aim Mousepad ATK Battle Axe
  • Xbox Oyun Kolu (Wraith’ten)
Aksesuarlar:
  • Üç şarj istasyonu (klavye, mouse, kulaklık için)
  • Masa altı kablo kanalları
  • Akım korumalı priz

Sistem güzel de benim gözüme takılan PSU oldu. PSU'yu ne kadara alacaksınız? Aynı fiyata daha iyisi bulunabilir diye düşünüyorum.

Bu daha iyi ve daha ucuz.
https://www.sinerji.gen.tr/asus-100...-kaynagi-p-53348?utm_campaign=akakce&v=1.36.8
Yada bu.
Corsair RMe serisini önermiyorum yüksek bütçede.

AM5 platformu daha verimli olacaktır özellikle Intel olması için sebep yoksa 14900k önermiyorum. 1-2 sene sonra bozulma ihtimalini saymıyorum bile. Yükseltme seçeneklerinde kısıtlı.

Son düzenleme:
AM5 platformu daha verimli olacaktır özellikle Intel olması için sebep yoksa 14900k önermiyorum. 1-2 sene bozulma ihtimalini saymıyorum bile. Yükseltme seçeneklerinde kısıtlı.

AMD işlemciler gereksiz pahalı sisteme önerebileceğiniz bir işlemci varsa bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…