Athuan

Çalışkan
Arkadaşlar öncelikle şimdiden hayırlı bayramlar. RTX 5070 Ti bir sistem toplamaya çalışıyorum yaklaşık bir aydır, halihazırda almış olduğum parçalar aşağıda. Almayı düşündüğüm parçaları da ekliyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.

Almış olduğum parçalar.
  • GPU: Zotac 5070 Ti
  • CPU: R7 9700X
  • Anakart: ASUS B850M-K
  • Sıvı soğutma: Ocypus Delta L36.

Almayı düşündüğüm parçalar

Kasa konusunda çok kararsızım akvaryum bir kasa arıyorum örnekte göreceğiniz gibi. Lian Li O11 mini çok hoşuma gidiyor ancak ekran kartını dik kullanmayı düşünüyorum, sığar mı ya da içerisi sıkış tepiş olur mu bilemedim. Fiyat/performans ürünleri arıyorum çok uçup kaçmadan önerilere açığım arkadaşlar.

1779697304938.webp

Hocam bu kasa forumda pek meşhur ancak alt tasarımını pek beğenmiyorum.

Görünüm yerine kalitesi daha önemli ama güçlü sistemde Game booster ile topladım Lian Li alsaydım diye pişman oldum :D

Arkadaşlar öncelikle şimdiden hayırlı bayramlar. RTX 5070 Ti bir sistem toplamaya çalışıyorum yaklaşık bir aydır, halihazırda almış olduğum parçalar aşağıda. Almayı düşündüğüm parçaları da ekliyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.

Almış olduğum parçalar.
  • GPU: Zotac 5070 Ti.
  • CPU: R7 9700X.
  • Anakart: ASUS B850M-K
  • Sıvı soğutma: Ocypus Delta l36.

Almayı düşündüğüm parçalar.

Kasa konusunda çok kararsızım akvaryum bir kasa arıyorum örnekte göreceğiniz gibi. Lian Li O11 mini çok hoşuma gidiyor ancak ekran kartını dik kullanmayı düşünüyorum, sığar mı ya da içerisi sıkış tepiş olur mu bilemedim. Fiyat/performans ürünleri arıyorum çok uçup kaçmadan önerilere açığım arkadaşlar.

Eki Görüntüle 251918

Anakart olarak: Gigabyte B850M Force AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri

PSU olarak eğer biraz bütçe arttırırsan bunu öneriririm:Enermax REVOLUTION III 1000W 80+ Gold PCIe 5.1 Full Modüler ATX 3.1 Güç Kaynağı (ERV1000G-AHG-MAC) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Alacağınız ekran kartı kaç bin TL atmamışsınız?

Son düzenleme:

Hocam, ekran kartı ile anakart aldım, ekran kartı 47'ye düşmüştü Vatan'da oradan aldım. PSU olarak bu forumda sizin attığınız ile benim attığım çokça öneriliyor, ikisinden birini alırım muhtemelen, arada pek bir fiyat farkı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartı ile anakart aldım, ekran kartı 47'de düşmüştü vatan da oradan aldım. PSU olarak bu forumda sizin attığınız ile benim attığım çokça öneriliyor ikisinden birini alırım muhtemelen arada pek bir fiyat farkı yok.

1000W attığımı alırsanız daha iyi güvenilir.