Ekol TV kapanma kararı aldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sadece_Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 193

Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
Ekol TV isimli şirket, ekonomik sıkıntılar nedeniyle önce Ekol Spor isimli kanalı kapatma kararı almıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Ekol TV, küçülmeye gittiğini duyurdu. Bu zaten bir işaretti; 22.12.2025 tarihinde (yaklaşık bir gün önce) Mübariz Mansimov (kanalın kurucusu), yine ekonomik sebeplerden dolayı Ekol TV’yi kapatma kararı aldığını açıkladı. Sadece Ekol TV ile sınırlı kalmayıp, listedeki tüm kanalların kapanacağı duyuruldu:
Ekol TV.
Ekol Sport.
Kişisel not: Daha önceki haberlerimizde de gördüğünüz gibi, sadece Ekol değil; History Channel ve NBA TV de TV sektöründen çekilmişti. Bu gidişle TV yayıncılığının sona ereceğini, yerine internet uyduları (TV+, Tivibu GO vs.) veya dijital platformların geçeceğini düşünüyorum. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sergen Yalçın istifa ederse işsiz kaldı desene.

Muhalif medyalar teker teker gidiyor...
Televizyonda yandaş medya ile mücadele etmek imkansız. Sizin muhalif sandıklarınız da yandaşlara çalışıyor bu arada. Günümüzde internet gibi bir nimet varken yalnızca +40 kitleye hitap eden bir aptal kutusuna yatırım yapmanın anlamı yok. Mantıklı karar.

Ben direkt muhaliflerin de gerçekte iktidara hizmet ettiğini düşünüyorum. TBMM lokantası desem yeterli.

Ekol TV muhalif bir kanal değildi ki, fonu diğer CNN Türk, TGRT Haber benzeri yandaş kardeşleri gibi iletişim başkanlığından geliyordu. Öğle saatlerinde aniden şalteri indirmiş olmalarının arkasında da sermayesi ile ilgili operasyon geleceği ile alakalı kanala bir telefonun geldiği söyleniyor. Kanalı geçmişte ziyaret eden isimlerin listesi ise absürt.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…