Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu Windows hatası yüzünden 2 kez formatladım ve Windows sistem geri yükleme dışında çözümünü bulamadım. Yedeklemeyi unutmayın şarj kablosu çıktı ve laptop çat diye kapandığı için oluyor diye düşünüyordum az önce kendi kendine oldu, Ubuntu çatır çatır çalışırken ve Ubuntu mühendis ordusu değilken bunun böyle yapması değişik.
Intel i7 7700HQ kullanıyorum Windows 11 donanımımla uyumlu değil ama Windows kullanmak için tek çözüm bu galiba? https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 buradan microsoftun kendi medya yazdırma aracıyla yazdırmıştım.
BIOS güncelliği için BIOS ekranından HP üzerinden güncelleştiri aradım ama bulamadım. HP sitesinde bu ayarın bulunduğu yazıyor. HP image assistant kullanmaya çalıştım ama image assistant kullanmak için System information kullanmak gerekiyormuş, bakarken HP System diagnostics programına denk geldim. Akşam 7 8 gibi hem HP System diagnostics hem de BIOS güncellemesini deneyip sonucu yazarım.
Ürün adı: Omen by HP Laptop 17-AN0xx
Ürün numarası: 2BU43EA#AB8
Seri numarası: 5CD7257NGK
Yazılım yapı kimliği: 17WW2PMT603#SAB8#DAB8
Anakart kimliği: 8393
BIOS: F.24-07/05/2021 (HP'nin şimdi bulduğum linkinde daha önce gördüğüm ama son baktığımda olmadığına şaşırdığım HP Support assistant ile güncelleme başlığını gördüm. Yazılım ve sürücüleriniz güncel diyor.
Klavye düzeltmesi: V40.28
Toplam bellek: 32 GB
İşlemci adı: Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz
HP System Information uygulamasının bilgileri.