Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burak Rkt

Çalışkan
Merhaba dostlar, bilgisayarımı iki haftadır kullanıyorum. Monitör gidip geliyordu fakat bugün öğlenden beridir gidiyor bazen restart atıyorum geliyor, bazen açıyorum gelmiyor. Demin anakarta taktım 20-30 dakika baktım gitmedi. Bir de ikinci kez gittiğinde fanlar hızlandı. Sebebi nedir sizce, ekran kartımda mı bir sorun var?

Colorful 5070 Ti ile dediklerinizin benzerini çok nadiren yaşıyorum, ekran gittiğinde fanlar hızlanıyor aynı şekilde. Ya driver sorunu ya da 5000 serisi kartlar arızalı.

Colorful ve Gainward gibi kartlarda olağan bir durum bence. Garantiye gönderin derim.
Yardımınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi garantiye göndereceğim. Bir kontrol etmelerinde bakmalarında fayda var.

580.88 sürümü kullanıyorsanız bir önceki sürümü deneyin. Son sürümde saçma sapan bir sürünü sorunu var.
Yardımınız için teşekkür ederim. Söylediğinizi deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, bilgisayarımı iki haftadır kullanıyorum. Monitör gidip geliyordu fakat bugün öğlenden beridir gidiyor bazen restart atıyorum geliyor, bazen açıyorum gelmiyor. Demin anakarta taktım 20-30 dakika baktım gitmedi. Bir de ikinci kez gittiğinde fanlar hızlandı. Sebebi nedir sizce, ekran kartımda mı bir sorun var?

Ekran gidip geldiyse geçmiş olsun soğuk su öneririm ekran kartın VRAM'leri bozulmuş.