Merhaba dostlar, bilgisayarımı iki haftadır kullanıyorum. Monitör gidip geliyordu fakat bugün öğlenden beridir gidiyor bazen restart atıyorum geliyor, bazen açıyorum gelmiyor. Demin anakarta taktım 20-30 dakika baktım gitmedi. Bir de ikinci kez gittiğinde fanlar hızlandı. Sebebi nedir sizce, ekran kartımda mı bir sorun var?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Colorful ve Gainward gibi kartlarda olağan bir durum bence. Garantiye gönderin derim.
Anlattıklarınız genelde ekran kartı sorunu. Ekran kartınız nedir?
Gainward 5070Anlattıklarınız genelde ekran kartı sorunu. Ekran kartınız nedir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Colorful ve Gainward gibi kartlarda olağan bir durum bence. Garantiye gönderin derim.
Yardımınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi garantiye göndereceğim. Bir kontrol etmelerinde bakmalarında fayda var.Colorful ve Gainward gibi kartlarda olağan bir durum bence. Garantiye gönderin derim.
Yardımınız için teşekkür ederim. Söylediğinizi deneyeceğim.580.88 sürümü kullanıyorsanız bir önceki sürümü deneyin. Son sürümde saçma sapan bir sürünü sorunu var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox 360E
Üstün
Yeni sürüm de gelmiş deneyebilirsiniz 580.97.580.88 sürümü kullanıyorsanız bir önceki sürümü deneyin. Son sürümde saçma sapan bir sürünü sorunu var.
Merhaba dostlar, bilgisayarımı iki haftadır kullanıyorum. Monitör gidip geliyordu fakat bugün öğlenden beridir gidiyor bazen restart atıyorum geliyor, bazen açıyorum gelmiyor. Demin anakarta taktım 20-30 dakika baktım gitmedi. Bir de ikinci kez gittiğinde fanlar hızlandı. Sebebi nedir sizce, ekran kartımda mı bir sorun var?
Ekran gidip geldiyse geçmiş olsun soğuk su öneririm ekran kartın VRAM'leri bozulmuş.
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-