Ekran kapanınca internet kopuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Utku92
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 204
  • Etiketler Etiketler
    sorunu uyku

Utku92

Üstün
Makaleler
1
PC'den yerel yapay zeka indiriyorum PowerShell üzerinden. Güç ayarlarında sadece 2 saate ekranı kapatma ayarlı. Ancak ekran kapanınca internet kopuyor sanki uyku modu gibi. Ekran kapansa dahi lan kablosundan gelen net gitmemesi için ne yapmam lazım?

Ekran kapanma ve uyku süresi aynı olabilir mi? Böyle olmaması lazım. Ethernet kontrolcü ayarlarından güç tasarruf modu açıksa kapat derim Aygıt Yöneticisi altında.

Sadece ekran kapanma açık. Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın vardı. Onu kapattım.

Daha sonra deneyip çözüme ulaşıp ulaşmadığını yazarım.

Böyle uyarı veriyor sadece monitörü kapattım. Sanırım internet ile ilgili değildir.

Son düzenleme:
Burası orta doğu, 42 GB paketi konsoldan indiremezsin. IDM gibi bir programla indir.

DeepSeek indirecektim konsolsuz nasıl indirebilirim acaba? 161 GB boyutu. İzlediğim rehberde konsol üzerinden anlatılıyordu. Sanırım başka konu açacağım.

Ekran kapatmak ile uyku modu farklı şeyler. Ekranı kapayınca sadece monitöre giden sinyal kesilir ancak arka planda bütün işler devam eder. Uyku modunda ise RAM aktif kalır, ancak ekran, disk ve diğer bileşenler kapanır veya minimum güç tüketimine geçer, bu yüzden indirme kesilir. Uyku modunu hiçbir zaman çekip ekranı kapayarak indirmeye devam edebilirsin.

Recep beyin dediğine göre internet ile alakalı konsol kaldırmıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…