Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Frekansı bayağı düşük GPU'nun, en kötü ihtimalle 1000-1500 MHz frekans almanız lazımdı. Güç yetersizliği var gibi geliyor. Pilde oynamak veya adaptörün bozuk olması buna sebep olabilir.
Bazen oluyor öyle, normale dönünce de, yani ekran kartı GPU hızı 1721 MHz, bellek hızı 3500 MHz olunca, 40-50 FPS alınca da 0 watt gözüküyor.İkisi de kısıtlanmış görünüyor, 4 FPS alıyorsunuz zaten sistem donmuş olmalı bu esnada, bekleyince düzeliyor mu?
Bazen drop giriyor öyle normalde de yine 0 watt.Frekansı bayağı düşük GPU'nun, en kötü ihtimalle 1000-1500 MHz frekans almanız lazımdı. Güç yetersizliği var gibi geliyor. Pilde oynamak veya adaptörün bozuk olması buna sebep olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen oluyor öyle normale dönüncede yani ekran kartı GPU hızı 1721 MHz bellek hızı 3500 MHz olunca 40 50 FPS alınca da 0 watt gözüküyor
Onu yanlış raporluyor olabilir, HWMonitor programını çalıştırıp oyuna girip çıkın, GPU kısmındaki Max güç tüketimine bakın.
Onu yanlış raporluyor olabilir, HWMonitor programını çalıştırıp oyuna girip çıkın, GPU kısmındaki Max güç tüketimine bakın.
Onu da baktım maalesef HWMonitor'de öyle bir şey yok
- Makaleler
- 43
Aynı durumu ben de yaşamıştım, yüksek ihtimalle bir dizüstü kullanıyorsunuz. Dizüstülerin birçoğunda, özellikle GPU Watt değerleri pek görünmüyor hocam. Yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Cihazınız raporlamıyor o zaman, yapacak pek bir şey yok.Onu da baktım maalesef HWMonitor'de öyle bir şey yok
Evet, ASUS TUF Gaming FX504 laptop ama bir de Acer Nitro 16 laptopum var. Onda ekran kartı watt değeri gözüküyor.Aynı durumu ben de yaşamıştım, yüksek ihtimalle bir dizüstü kullanıyorsunuz. Dizüstülerin birçoğunda, özellikle GPU watt değerleri pek görünmüyor hocam. Yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Yeni konular
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı
-