Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar, sizlere bir sorum olacaktı. Ekran kartımın termal macununu değiştirmek için açtığımda, önceki sürdüğüm termal macunun biraz taştığını fark ettim, ki birazdan kastım ekran kartı işlemcisinin etrafındaki bütün çiplerin arası az az termal macun dolmuş, zarar verir miyim, vermez miyim emin olamadığımdan da temizleyemedim, tekrar yeni termal macun sürüp ekran kartını kapattım. Asıl sorumuza gelelim, bütün çiplerin arasında termal macun olması ekran kartına zarar verir mi, eksisi olur mu, kısacası herhangi bir olumsuz durum oluşturur mu? Termal macun markası; Thermal Grizzly Kryonaut Extreme. Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.
Detaylar
Kim cevapladı?Macunlari dikkatlice temizleyin tasan kisimlardan, macunun bir miktar iletkenligi oldugu icin zarar verme ihtimali var.Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar, sizlere bir sorum olacaktı. Ekran kartımın termal macununu değiştirmek için açtığımda, önceki sürdüğüm termal macunun biraz taştığını fark ettim, ki birazdan kastım ekran kartı işlemcisinin etrafındaki bütün çiplerin arası az az termal macun dolmuş, zarar verir miyim, vermez miyim emin olamadığımdan da temizleyemedim, tekrar yeni termal macun sürüp ekran kartını kapattım. Asıl sorumuza gelelim, bütün çiplerin arasında termal macun olması ekran kartına zarar verir mi, eksisi olur mu, kısacası herhangi bir olumsuz durum oluşturur mu? Termal macun markası; Thermal Grizzly Kryonaut Extreme. Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.
Düşük bir ihtimal kısa devre yapabilir. O yüzden dikkatli kullan.Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar, sizlere bir sorum olacaktı. Ekran kartımın termal macununu değiştirmek için açtığımda, önceki sürdüğüm termal macunun biraz taştığını fark ettim, ki birazdan kastım ekran kartı işlemcisinin etrafındaki bütün çiplerin arası az az termal macun dolmuş, zarar verir miyim, vermez miyim emin olamadığımdan da temizleyemedim, tekrar yeni termal macun sürüp ekran kartını kapattım. Asıl sorumuza gelelim, bütün çiplerin arasında termal macun olması ekran kartına zarar verir mi, eksisi olur mu, kısacası herhangi bir olumsuz durum oluşturur mu? Termal macun markası; Thermal Grizzly Kryonaut Extreme. Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Dikkatlice silin zarar görebilir.
Peki nasıl temizleyebilirim , yani hangi aletlerle temizleyebilirim , en basit zarar vermeden ?
Peki en basit nasıl temizleyebilirim ? Hangi alet ile ? Zarar vermeden .Macunlari dikkatlice temizleyin tasan kisimlardan, macunun bir miktar iletkenligi oldugu icin zarar verme ihtimali var.
Son düzenleme:
Ekran kartinin icini ac yine herzamanki gibi. Selpak pecete ile macunu dikkatlice temizle.Peki nasıl temizleyebilirim , yani hangi aletlerle temizleyebilirim , en basit zarar vermeden ?
Peki en basit nasıl temizleyebilirim ? Hangi alet ile ? Zarar vermeden .
Onu denemiştim ama çekirdek aralarını temizleyemiyorum , yani böyle yumuşak fırça veya diş fırçası ile çok bastırmadan temizleyemezmiyim ? Zaten ekran kartı işlemcisinin tabanı ve kendisi tertemiz , sadece çekirdek araları öyle , yani .Ekran kartinin icini ac yine herzamanki gibi. Selpak pecete ile macunu dikkatlice temizle.
Tamam dis fircasi da olur, unuttum onu.Onu denemiştim ama çekirdek aralarını temizleyemiyorum , yani böyle yumuşak fırça veya diş fırçası ile çok bastırmadan temizleyemezmiyim ? Zaten ekran kartı işlemcisinin tabanı ve kendisi tertemiz , sadece çekirdek araları öyle , yani .
Edit: Sakin yapma onu. Kafam fircanin yumusak bisey olduguna gitti.
Son düzenleme:
Peki ben o küçük çiplerin arasına nasıl girebilirim , temizleyebilirim ? Çip araları çok dar olduğu için , ne yapabilirim yani ?Tamam dis fircasi da olur, unuttum onu.
Edit: Sakin yapma onu. Kafam fircanin yumusak bisey olduguna gitti.
Peceteyle alicaksiniz, baska caresi yok.Peki ben o küçük çiplerin arasına nasıl girebilirim , temizleyebilirim ? Çip araları çok dar olduğu için , ne yapabilirim yani ?