Ekran kartı değişikliği sonrası temiz Windows 11 kurdum. Sonrasında iki sorunum oldu; 1- bilgisayarı kapat veya yeniden başlat dediğimde kapatılıyor veya yeniden başlatılıyor kısmındaki siyah ekranda donuyor sadece Power tuşundan basılı tutarak kapatabiliyorum. 2- şu sıra Valorant oynadığım için ona denk gelmiş olabilir ama çoğunlukla karşılaşma bulundu kısmında bilgisayar komple kilitleniyor yine Power tuşundan kapatıp açmam gerekiyor. ChatGPT ile bayağı uğraştım ama sorunun çözümünü bulamadım. MINIDUMP DOSYASI.
Sistem: 9800X3D, MSI X870E Edge Ti Wi-Fi, XPG Lancer 2x16 6000 CL30, MSI gaming Trio 5070 Ti OC, ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Platinum.
Bende yeni sistem kurdum ve senin sistemine oldukça benziyor, aynı sorunları yaşıyorum ve bu Kernel Power 41 muhtemelen sorunu açıklamıyor. Biz zorla kapattığımız için oraya Kernel Power 41 veriyor. Bilgisayarı kapattığımda kapanıyor ekranında kalıyor, Valorant oynarkende PC donuyor.
Evet kernel sonucu gösteriyor, Power tuşundan kapadığımız için. Minidump dosyasından sorunu veya sorunlu driverı bulmak mümkün ama ben çözemedim. Valorant'taki sorunu halen çözemedim hatta dün sistem boştayken de PC komple kilitlendi. Son çare format atacağım galiba. Windows üzerinden kapat veya yeniden başlat yaptığımdaki takılma ve donma sorunu çözüldü son yazdığım mesajdakileri yapınca. Diğerini maalesef çözemedim.
Evet kernel sonucu gösteriyor, Power tuşundan kapadığımız için. Minidump dosyasından sorunu veya sorunlu driverı bulmak mümkün ama ben çözemedim. Valorant'taki sorunu halen çözemedim hatta dün sistem boştayken de PC komple kilitlendi. Son çare format atacağım galiba. Windows üzerinden kapat veya yeniden başlat yaptığımdaki takılma ve donma sorunu çözüldü son yazdığım mesajdakileri yapınca. Diğerini maalesef çözemedim.
Yok hayır hiç mavi ekran almadım dümdüz kilitleniyor PC ve Power'dan kapamak zorunda kalıyorum. Minidump dosyası vardı ama eke eklemiştim zaten. ChatGPT'ye minidump dosyamı incelettiğimde yanlış hatırlamıyorsam NVMe Power management ile ilgili bir hata olduğunu söylemişti ama sorunu tam bulamadım.