10 triangles şeklinde yetiyor. O kısım ısı gören bir kısım değil ve PLA doğru infill oranı ve şekli ile epey dayanıklı bir madde.
Muhtemelen hepsi pla ile yapıyordur. Bende şu an renkli baskıdan dolayı pla var ama @Hamza Ensar Sağlam hocam da abs veya petg olmalıydı kendisi basıp gönderim sağlayabilir. Tavsiyem bir model beğenip Nippon hocama atın ve şuranın ölçüsünü kare olacak şekilde alın ona uygun tabanı değiştirip baskı alabilir. https://makerworld.com/tr/search/models?keyword=gpu+support
Eki Görüntüle 206166
10 triangles şeklinde yetiyor. O kısım ısı gören bir kısım değil ve PLA doğru infill oranı ve şekli ile epey dayanıklı bir madde.
Yardımcı olma durumunuz olur mu @Hamza Ensar Sağlam hocam? @erdym hocanın dediği gibi işaretli yerin kare olarak ölçüsünü alıp size versem ? ya da sizin tavsiyeniz nedir?
Yardımcı olma durumunuz olur mu @Hamza Ensar Sağlam hocam? @erdym hocanın dediği gibi işaretli yerin kare olarak ölçüsünü alıp size versem? Ya da sizin tavsiyeniz nedir?
Ben size söyledi zannettim hocam nedenseTabii olabilir ancak işinize yararsa @erdym hoca hediye verebileceğini söylemiş. Sizin kasanıza uyuyor mu bilmiyorum bir bakarsınız artık. Olmadı ben buradayım ölçüleri verirseniz yardım ederim.
Valla hocam çok sevinirim. O işaretlediğiniz yere sığar mı bilmiyorum ama denerim. Olur tabii ki öderim kargo ücretini. ASUS logolu olanlar çok hoşmuş. AM5'e geçiyorum 2 güne zaten parçalarımı aldım. Anakartım da ASUS beyaz. Tamamen beyaz bir sistem yapıyorum.Kendi diy ams cihazımı test ederken epey bir bunlardan bastım eğer olur dersen 1 tanesi yedek olacak şekilde 2 tane gönderim sağlayabilirim. İşime yaramadığından ücretsiz olur fakat kargo ücretini ödemen gerekDHL ile çalışıyorum 60-100 arası oluyor genelde. Eki Görüntüle 206174
Ben size söyledi zannettim hocam nedense
Vallahi hocam çok sevinirim. O işaretlediğiniz yere sığar mı bilmiyorum ama denerim. Olur tabii ki öderim kargo ücretini. ASUS logolu olanlar çok hoşmuş. AM5'e geçiyorum 2 güne zaten parçalarımı aldım. Anakartım da ASUS beyaz. Tamamen beyaz bir sistem yapıyorum.
Hocam ben resimdeki beyaz kasamın içine AM5 sistem kuracağım için kasayı tamamen boşalttım bugün. Resmi de sökmeden önce çekmiştim ama böyle bir güzel durum olabileceğini tahmin etmedim hiçBunların altı yatay olarak epey bir geniş ondan aklıma geldiler. İstersen sen bana yüksekliği de yaz ona göre bir vidayla gönderim sağlarım.
Hocam ben resimdeki beyaz kasamın içine AM5 sistem kuracağım için kasayı tamamen boşalttım bugün. Resmi de sökmeden önce çekmiştim ama böyle bir güzel durum olabileceğini tahmin etmedim hiçtüm parçaları söküp başka bir kasaya montajladım. 1-2 güne sistemin son parçası gelecek. Kasayı kurduğumda ekran kartını tekrar takıp o zaman size ölçü versem olur mu?
Tamam hocam. Ben sizi yine bu konu altında etiketlerim birkaç güne. Teşekkür ederim.Hiç sorun değil zaten dediğim gibi bunlar deneme baskısı diye aldığım parçalardan elimde bol bol var istediğin zaman gönderebilirim![]()
Hocam selamlar. Ölçüyü yeni alabildim. 10 ile 11 cm arasında uzayıp kısalabilen bir aparat işimi görecektir.Hiç sorun değil zaten dediğim gibi bunlar deneme baskısı diye aldığım parçalardan elimde bol bol var istediğin zaman gönderebilirim![]()
Tamam hocam. Ben sizi yine bu konu altında etiketlerim birkaç güne. Teşekkür ederim.
Hocam selam. Ölçüyü yeni alabildim. 10 ile 11 cm arasında uzayıp kısalabilen bir aparat işimi görecektir.