Ekran kartı iadesi güncel kurdan alınabilir mi?

murat95

Uzman
Arkadaşlar Sapphire 7900 XTX Nitro + ekran kartı satın almıştım trendyol.com'dan kasım ayında. O zamanın kuru 33.528 TL ödeme yaptım. Bugün ürünle ilgili devamlı sorunlar yaşadığımdan dolayı iade yapıldı ancak şu an güncel piyasa fiyatı 42.000 TL. Bana Ödediğim tutar iade edildi. En son Mesut Çevik bu konuya benzer bir video çekmişti.

Sizce uğraşmaya değer mi, çözüm alabilir miyim? Tüketici hakem heyetine başvuru yapsam konu ile ilgili? Ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Hocam 33k ya almışsınız size neden 42k ödesinler?

Öncelikle geçmiş olsun. Bana 30.000 TL üstü bir kart tavsiye edin diye sorsaydınız ben size AMD ekran kartı almayın derdim. Bana Sapphire alacağınızı söyleseydiniz size "UZAK DUUUUR" diye bağırırdım. Ama maalesef hayatta bazı kazıkları kendimiz yememiz gerekiyor ki öğrenelim.

Ben hakkınızı arayın, gerekirse mahkemeye kadar gidin derim. Tüketici Hakem Heyeti ile başlayın derim.

Yakın zamanda ben de Trendyol'da bunu yaşadım ancak yardımcı olmadılar, tüketici hakem heyetine gitmeden sorunu çözmen mümkün değil.

Malesef ilk ve son AMD Sapphire deneyimi yaşadım. 2 kez değişim aldım ekran kartı ile ilgili şaka gibi ama malesef gerçek. 3. ekran kartını göndermemek için iade yoluna başvurdular. Sonunda iade aldım bugün ama kazıklanmış gibi hissediyorum şu an.

Tüketici hakem heyetine başvurumu yapacağım ve aradaki fiyat farkını umarım alabilirim. Teşekkür ederim.

Hocam 33k ya almışsınız size neden 42k ödesinler?
Enflasyondan kaynaklı döviz artışlarından yaşanan durumlarda tüketiciyi mağdur edemezler diye biliyorum.

Trendyol iade konusunda sıkıntılı maalesef bir tık. Geçmiş olsun. Tüketici hakem heyetine başvurup şansınızı deneyin derim.

İfadeler: 178
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…