AMD bir karta asla ve asla 15-20K'den fazla verilmemeli. Parayı kurtar NVIDIA al.
GALAX 4070 Ti Super alacağım bakalım umarım sorun yaşamam. Akıllandım, bir daha AMD bir karta asla ve asla bulaşmam.

Arkadaşlar bütün forumlarda 4 aydır bir sürü konu açtım Sapphire kart ile ilgili yaşadığım sorunları çözmek için.

Bilgisayarı açtığımda "Acaba sorun yaşayacak mıyım?" "Acaba 2. monitöre görüntü gelmeyecek mi acaba?" acaba acaba sorularından uykularım kaçtı.

Sapphire AMD kart almayı düşünenler için hangi sorunları yaşadoğımı size kısaca özetliyeyim, benim durumuma düşmeyin:

1. Sapphire 7900 XTX Nitro+, 1 ay kullanımdan sonra parazitli, kırpılarak görüntü gelme.
2. Sapphire 7900 XTX Nitro+, ilk günden itibaren Windows açılışlarında "kod 43" hatası. Yetkili servisin açıklaması: Çip problemi.

Red Devil varken Sapphire mi? Allah korusun. Tamam sağlam üretici fakat ozellikle hata yemeye basladin mi ardi arkasi kesilmiyor. Ayrica NVIDIA kart aldiginda tum dertlerin cozulmuyor, inan bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
GALAX 4070 ti super alacağım bakalım umarım sorun yaşamam.

Bu adamların HoF serisi kartları var. Korkunç derecede iyi. Çıkar çıkmaz overclock rekoru kırmışlardı. Asus ROG falan hikaye bu modelin yanında.

Şu PCB'ye bakar mısınız?

Bu adamların HoF serisi kartları var. Korkunç derecede iyi. Çıkar çıkmaz overclock rekoru kırmışlardı.

İki 16 pinli konnektor kullanan bir bunlar vardı top seviyede. Hof serisi her zaman iyiydi be, AMD kanadında olsa keşke bu tarz seriler. Anca toxic veya Red Devil Ultimate gibi kartlar oluyor, o da hemen hemen her kartta değil, yeni yeni anca çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki 16 pinli konnektor kullanan bir bunlar vardı top seviyede. Hof serisi her zaman iyiydi be, AMD kanadında olsa keşke bu tarz seriler. Anca toxic veya Red Devil Ultimate gibi kartlar oluyor, o da hemen hemen her kartta değil, yeni yeni anca çıktı.

Evga Kingpin'i de unutmamak lazım. NVIDIA ile üretimi sonlandırmayıp 4090 Kingpin'i çıkarsalardı HoF'un rakibi olabilecekti.

Evga'nın düz 3090 FTW 3 Ultra modelleri bile piyasadaki en iyi karttı zaten performans anlamında.

EVGA Kingpin'i de unutmamak lazım. NVIDIA ile üretimi sonlandırmayıp 4090 Kingpin'i çıkarsalardı HoF'un rakibi olabilecekti.

EVGA'nın düz 3090 FTW 3 Ultra modelleri bile piyasadaki en iyi karttı zaten performans anlamında.

Aslında yurt dışından getirceksin ömür boyu kullanırsın.

EVGA Kingpin'i de unutmamak lazım. NVIDIA ile üretimi sonlandırmayıp 4090 Kingpin'i çıkarsalardı HoF'un rakibi olabilecekti.

EVGA'nın düz 3090 FTW 3 Ultra modelleri bile piyasadaki en iyi karttı zaten performans anlamında.

İki ay önce satsaydım kartı 3090 FTW 3 Ultra alabiliyordum. Şimdi minimum 18K'den başlıyor fiyatları yanlış hatırlamıyorsam.

Öncelikle geçmiş olsun. Bana 30.000 TL üstü bir kart tavsiye edin diye sorsaydınız ben size AMD ekran kartı almayın derdim. Bana Sapphire alacağınızı söyleseydiniz size "UZAK DUUUUR" diye bağırırdım. Ama maalesef hayatta bazı kazıkları kendimiz yememiz gerekiyor ki öğrenelim.

Ben hakkınızı arayın, gerekirse mahkemeye kadar gidin derim. Tüketici Hakem Heyeti ile başlayın derim.

Belirli bir fiyat ödediğimiz ürüne iadesinde parası düştüğü zaman da eksik para mı verecekler o zaman? Eğer zam yediği fiyat iade ediliyorsa her ay 50 tane ekran kartı alayım ben o zaman her gün zamlanıyor zaten. :)