Tyylan

Çalışkan
Herkese iyi akşamlar diliyorum.
PCI güç kablosu lazım ekran kartım için 6+2 olacak şekilde, fakat bulamıyorum bir marka kablo satıcısı falan bildiğiniz var mıdır? Güvenilir kaliteli bir ürün almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

PSU'nu bilmeden kabloyu nereden bulacaksın çok merak ediyorum. Doktora ağrım var ama nerede olduğunu söyleyemem demek gibi hissettiriyor. Kablo yapanlar var.

Power Full modüler kutusu kayıp bulsam kutuyu model yazıp bakacağım ama yok. Modelde yazmıyor üstünde 600W ve Dark onu biliyorum. Dark'ın sitesinde SATA'dan 8 pine dönüştürücü var, ben doğrudan Power'dan güç alabileceğim bir şey arıyorum 8 pin var 8 pin daha lazım.

Power Full modüler kutusu kayıp bulsam kutuyu model yazıp bakacağım ama yok. Modelde yazmıyor üstünde 600W ve Dark onu biliyorum. Dark'ın sitesinde SATA'dan 8 pine dönüştürücü var, ben doğrudan Power'dan güç alabileceğim bir şey arıyorum 8 pin var 8 pin daha lazım.

Kafanıza göre alıp takamazsınız modüler kabloyu. Güç kaynağının pin Layout'u bilmeniz lazım, ki kabloyu ona göre seçin. Fotoğrafı falan var mı?