Detaylar
Kim cevapladı?Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Yüksek modellerde PCB kompanent ve saatlerde fark olur ama normal birisi için tek önemli şey soğutma.
Thanos
Üstün
Bu fark sadece amiral gemisi modellerde mi olur, yoksa diğer orta düşük segment modeller içinde geçerli mi? ve bu amiral gemisi yüksek modellerde fark fazla olur mu?Yüksek modellerde PCB kompanent ve saatlerde fark olur ama normal birisi için tek önemli şey soğutma.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Konu başlığında net anlatamamış olabilirim kendimi, şu şekilde izah edeyim; mesela ASUS ROG STRIX 4060 ile Galax 4060 arasında FPS, performans farkı olur mu? Yoksa sadece soğutma açısından mı bir değişiklik oluyor?
Performans farkı genelde çok olmaz, soğutma farkı olabilir modele göre.
Soğtma ve markaya göre garanti hizmeti farkı var. Asus'un eline düşersen yandın mesela. Bir de Gigabyte kartlarda yanlış PCB tasarımından dolayı kartlar kırılıyordu, kullanıcı hatası diye garanti kapsamına almıyorlardı. Şu an düzelmiş midir bilmem.
Ali Rıza Tekin
Uzman
MSI taraftarı mısınız siz ? Ne öneriyorsunuz hocam ?Soğtma ve markaya göre garanti hizmeti farkı var. Asus'un eline düşersen yandın mesela. Bir de Gigabyte kartlarda yanlış PCB tasarımından dolayı kartlar kırılıyordu, kullanıcı hatası diye garanti kapsamına almıyorlardı. Şu an düzelmiş midir bilmem.Eki Görüntüle 85056
Thanos
Üstün
O kadarını biliyorum hocam merak etmeyin sadece performans farkı var mı diye sormuştum. TeşşekkürlerSoğtma ve markaya göre garanti hizmeti farkı var. Asus'un eline düşersen yandın mesela. Bir de Gigabyte kartlarda yanlış PCB tasarımından dolayı kartlar kırılıyordu, kullanıcı hatası diye garanti kapsamına almıyorlardı. Şu an düzelmiş midir bilmem.Eki Görüntüle 85056
Thanos
Üstün
Teşşekkürler bunu öğrenmek istiyordum.