Merkakli34

Çalışkan
Merhaba, sarı site harici ekran kartını nerede takaslayabilir veya satabilirim? Bildiğiniz bir site veya İstanbul’da bildiğiniz yer var mıdır?

Merhaba, sarı site harici ekran kartını nerede takaslayabilir veya satabilirim? Bildiğiniz bir site veya İstanbul'da bildiğiniz yer var mıdır?

Dükkanlara gitme en kazığı ben genelde takas yapacağım zaman sahibindenin yedi ceddine kadar tek tek yazıyorum eğer olmazsa Letgo. Genelde tutuyor ama tutmaz ise artık en kötü Facebook takas gruplarına gireceksin.

Dükkanlara gitme en kazığı ben genelde takas yapacağım zaman sahibindenin yedi ceddine kadar tek tek yazıyorum eğer olmazsa Letgo. Genelde tutuyor ama tutmaz ise artık en kötü Facebook takas gruplarına gireceksin.
Benim amacım aslında üstüne biraz bütçe ekleyip üst segment bir karta geçmek ama baya uğraştıracak galiba hocam

Benim amacım aslında üstüne biraz bütçe ekleyip üst segment bir karta geçmek ama bayağı uğraştıracak galiba hocam.

Vallahi biraz uğraştırıyor tek tek yazarak arkadaşıma 3070 Ti ayarlamıştık böyle. Takas yapmak isteyenler genelde elinde birden fazla kart olanlar oluyor.