Detaylar
Kim cevapladı?Öküz
Uzman
Bu işler yapıştırma ile çözülmez. Son 1 haftada 3. yazışım, geçen de ya bu forumda ya diğer forumda CPU fanını silikonla yapıştırmış eleman, onu uyarıyorduk; yüksek ısının olduğu yerde yapıştırma işlemi çalışmaz. S-Param Güvende ile mi aldınız?
Son düzenleyen: Moderatör:
Darth AMD
Başarılı
Evet. Sadece Param Güvende ile alıp Param Güvende ile satıyorum.
Yapıştırma konusuna geri dönecek olursak, tırnaklar bloğa tutunuyor, hocam tam ortadan kırılmış. Sigara külü ve yapıştırıcı halledebilirdi ama neden sorunsuz olduğu iddia edilen bir şeyi bozuk kabul edeyim ki, dedim ve iade edeceğim.
Yapıştırılır ve sorun çözülür esasında ama bu adama kazandırmak istemiyorum.
Kazandırma zaten, direkt iade et.
Şu sitede yüz yüze satan adamdan zor hayır geliyor, kargo ile gönderenine asla güvenmezdim. Direkt iade edin, kabul etmezse siteye ulaşın. Onlar da çözmezse, vakit kaybetmeden hukuka yönelin.
Darth AMD
Başarılı
Şu sitede yüz yüze satan adamdan zor hayır geliyor, kargo ile gönderenine asla güvenmezdim. Direkt iade edin, kabul etmezse siteye ulaşın. Onlar da çözmezse, vakit kaybetmeden hukuka yönelin.
Kendisi ya kargoda kırıldığını ya da benim kırdığımı iddia ediyor.
Ne alırsam alayım açıyorum video kaydını o şekilde açıyorum koliyi. Elinizde kanıt olur her türlü çözersiniz. Bu tarz ikilemlere bulaşmamış olursunuz.Kendisi ya kargoda kırıldığını ya da benim kırdığımı iddia ediyor.![]()
Xbox 360E
Üstün
PTT ile gönderim yaptıysa normaldir, benim porselen tabak, bardak hepsi ne varsa kırık gelmişti. PTT lanet kurum. Çok pahalıya aldıysanız iade edin gitsin. Bu arada adamda test istemiş miydiniz? Orada sağlam mıydı kart? Kart RX 550 sanırım, piyasanın altına aldıysanız düşündürücü ama gene de iade ederdim. Burada kargocunun suçu olabilir.
Paketlemesi gerçekten düzgün yapıldıktan sonra kırılma ihtimali düşük. Patpata sarsa hem iç hem de dış kısmını bir sorun olmazdı bence. Ben de zamanında ekran kartı sattım, 50 kat sarmıştım bir şey olmasın diye.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-