Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Başlığa temiz diye yazmış içi bile pis. Numarası da olmadığı için ulaşma şansım yok. Yapıştırılır ve sorun çözülür esasında ama bu adama kazandırmak istemiyorum.

20260414_110053.webp

20260414_110059.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işler yapıştırma ile çözülmez. Son 1 haftada 3. yazışım, geçen de ya bu forumda ya diğer forumda CPU fanını silikonla yapıştırmış eleman, onu uyarıyorduk; yüksek ısının olduğu yerde yapıştırma işlemi çalışmaz. S-Param Güvende ile mi aldınız?

S-Param Güvende ile mi aldınız?

Evet. Sadece Param Güvende ile alıp Param Güvende ile satıyorum.

Yapıştırma konusuna geri dönecek olursak, tırnaklar bloğa tutunuyor, hocam tam ortadan kırılmış. Sigara külü ve yapıştırıcı halledebilirdi ama neden sorunsuz olduğu iddia edilen bir şeyi bozuk kabul edeyim ki, dedim ve iade edeceğim.

Şu sitede yüz yüze satan adamdan zor hayır geliyor, kargo ile gönderenine asla güvenmezdim. Direkt iade edin, kabul etmezse siteye ulaşın. Onlar da çözmezse, vakit kaybetmeden hukuka yönelin.

Kendisi ya kargoda kırıldığını ya da benim kırdığımı iddia ediyor.:D

PTT ile gönderim yaptıysa normaldir, benim porselen tabak, bardak hepsi ne varsa kırık gelmişti. PTT lanet kurum. Çok pahalıya aldıysanız iade edin gitsin. Bu arada adamda test istemiş miydiniz? Orada sağlam mıydı kart? Kart RX 550 sanırım, piyasanın altına aldıysanız düşündürücü ama gene de iade ederdim. Burada kargocunun suçu olabilir.