Aram iyi ama şöyle diyeyim ben onlardan memnunum onlar benden memnun. Tüm satışlarımı da Yurtiçi Kargo'dan yaptığım için tamamen tanıyorlar. Daha hiç başıma gelmemişti dediğim gibi bunu da gördük işte.

Artık tamamen en az %60 ücret talep ederek ilan açacağım. Gelen parayla da kargo sigortası yapıp göndereceğim.

Hayırlısı olsun senin için. Umarım kötü bir senaryo olmaz.

Hayırlısı olsun senin için. Umarım kötü bir senaryo olmaz.
Yurtiçi ile gönderdiği için içim rahat. Burdur PTT şubesinin rezaletini bildiğim için ekstra korkum vardı. Şuan daha iyi hissediyorum.

@Koneko Toujou @Liguori @Charles Smith @Eagles @d0m @dewberry
Kart bana GTX 1050 ekran kartı kutusunda geldi. Benim sarmadığım şekilde sarmış kendisi. Ekran kartında görünür bir ısıl işlem bulunmuyor. Eksik bir kısım da yok. Şimdi furmark testi yapıyorum ancak değerler de aynı.

Son düzenleme:
Yurt içi ile gönderdiği için içim rahat. Burdur PTT şubesinin rezaletini bildiğim için ekstra korkum vardı. Şu an daha iyi hissediyorum.

@Koneko Toujou @Liguori @Charles Smith @Eagles @d0m @dewberry
Kart bana GTX 1050 ekran kartı kutusunda geldi. Benim sarmadığım şekilde sarmış kendisi. Ekran kartında görünür bir ısıl işlem bulunmuyor. Eksik bir kısım da yok. Şimdi FurMark testi yapıyorum ancak değerler de aynı.

Kartı tak oyunda test et. Sonra kutuya ayrı ilan aç karta ayrı.