HWID nedir hocam? Zaten bana geldi GPU Z üzerinden fotoğrafı + kendi fotoğrafı var çünkü iki günde gitti. Adam da daha çok kaldı yani.
Hardware ID.

GPU-Z uzerinde görünüyor muydu hatırlamıyorum. VOID (garanti geçersizdir, vidanın üzerinde bulunur) etiketi varsa halen daha duruyor mu ona bakın. Kartın kasaya sabitlemek için kullanılan metal kısmında ısı izi vs. var mı diye bak.

Hardware ID.

GPU-Z uzerinde görünüyor muydu hatırlamıyorum.

Device ID diye bir şey çıkıyordu galiba ama emin değilim. Baktım çıkıyormuş.

Adam da hiçbir yoruma yanıt vermez umarım dönor kart olarak kullanmadınız diye yazdım tak cevap yazdı :D

Ben ismini konumunu vereyim bunun bundan alım satım yapmayalım.

Sen kartı iyice kontrol et. Yarın müşteri hizmetlerini arayıp, bir görüş bakalım ne diyecekler. Testler ve göz ile kontrolden başka aklıma bir şey gelmedi. En azından bu adam sıkıntılı diyip, belki o şekilde şikayet edilebilir Sahibinden üzerinde. Ama onu da ne kadar dikkate alırlar bilmiyorum. Kart yerine farklı bir şey çıkarsa, zaten en yakın Polis karakoluna gitmen lazım. Ne garip insanlar var.

Kart yerine farklı bir şey çıkarsa, zaten en yakın Polis karakoluna gitmen lazım. Ne garip insanlar var.
Dimi beğenmemiş test sonucunu :D

Bana müşteri hizmetleri zaten direkt kargo görevlisinin yanında aç ve tutanak tuttur dediler. Ben şubeden alıp beni tanıyan ablalara yaptırıcam.

Değil mi beğenmemiş test sonucunu :D

Bana müşteri hizmetleri zaten direkt kargo görevlisinin yanında aç ve tutanak tuttur dediler. Ben şubeden alıp beni tanıyan ablalara yaptıracağım.

Aynen öyle, tutanak çok önemli. Aranda iyiymiş zaten kargocularla, yarın detaylıca burada yazarsın.

Mümkünse elden satış ve eşzamanlı kargo-para transferi şeklinde satış yapmanı öneririm bundan sonra.

Ben de direkt 1 Yıldız girileceğini sanmıyorum. Zaten iade edip yorum yazarsa şikayette bulunacağım.

1760561403212.webp

İadesi olmuştu 2 hafta önce öyle bir şey yok hocam için rahat olsun yorum konusunda, ürünü iade alırken adresi şube yazarım ki orada çat diye halledeyim. Teslim aldığım zaman kameranla paketi açarken açıyorum vesaire vesaire de ki ufak bir şeyden sana suç atılmasın eğer sıkıntı durum olursa.

Aynen öyle, tutanak çok önemli. Aranda iyiymiş zaten kargocularla, yarın detaylıca burada yazarsın.

Mümkünse elden satış ve eşzamanlı kargo-para transferi şeklinde satış yapmanı öneririm bundan sonra.
Aram iyi ama şöyle diyeyim ben onlardan memnunum onlar benden memnun. Tüm satışlarımı da Yurtiçi Kargo'dan yaptığım için tamamen tanıyorlar. Daha hiç başıma gelmemişti dediğim gibi bunu da gördük işte.

Artık tamamen en az %60 ücret talep ederek ilan açacağım. Gelen parayla da kargo sigortası yapıp göndereceğim.