Arkadaşlar merhaba, satıcısı Sinerji olarak Amazon üzerinden Sapphire Pulse 9070XT aldım. Ekran kartında coil whine sorunu var. Değişim yapmak istiyorum. Sinerji muhatap olmuyor, Amazon satıcı Sinerji olduğu için değişim yapmıyoruz diyor. Saçma sapan bir muhabbet içinde kaldım, ne yapmalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar merhaba, satıcısı Sinerji olarak Amazon üzerinden Sapphire Pulse 9070XT aldım. Ekran kartında coil whine sorunu var. Değişim yapmak istiyorum. Sinerji muhatap olmuyor, Amazon satıcı Sinerji olduğu için değişim yapmıyoruz diyor. Saçma sapan bir muhabbet içinde kaldım, ne yapmalıyım?
Coil whine değişim için bir sebep değil.
CW bir sorun degildir, yoksa okeylenir varsa da sorun olarak kabul edilmez. Bu sebeple degisim yapilmaz tabii ki.
CW değişim için sebep değil malesef. İade edip farklı satıcıdan alabilirsiniz ama mantıklı olur mu sanmam. Kulak tırmalayan bir ses değilse uğraşmaya değmez.
Değişim yapsanız da gene cw sorunlu bir model gelebilir onun garantisi yok. Bence kartta başka bir sorun yok ise ufak bir UV yapıp sesi azaltabilirsiniz.
CW bir sorun degildir, yoksa okeylenir varsa da sorun olarak kabul edilmez. Bu sebeple degisim yapilmaz tabii ki.
Arkadaşım aynı firmadan 5070Ti aldı ondada cw sorunu oldu ve değişim yaptılar.Ne olursa olsun sonuçta bu bir kusur değilmi arkadaşlar neden değişim yapılmasın![]()
Amazon kendi ürünü olmadığı sürece değişim işine karışmaz, sadece iade garantisi verir. Sorunsuz iade edebilmeniz gerek ama sanırım fiyat farkı çıktığı için değişim istiyorsunuz.
Günümüzde sıfır coil whinelı bir kart bulmak neredeyse imkansız. Değişen tek şey şiddeti oluyor. Eğer kabul edilecebilecek seviyedeyse kartı elinizde tutun derim. Absürt bir ses varsa da iade edip aynı/başka modele yönelin.
Günümüzde sıfır coil whinelı bir kart bulmak neredeyse imkansız. Değişen tek şey şiddeti oluyor. Eğer kabul edilecebilecek seviyedeyse kartı elinizde tutun derim. Absürt bir ses varsa da iade edip aynı/başka modele yönelin.