Normalde böyle konuları
@14925 hocamdan bekleriz ama ne yazık ki bana da nasip oldu.
Birkaç gün önce alıp ilana koyduğum ekran kartına alıcı çıktığı için iki gün içerisinde satmıştım. Genelde böyle durumlarda yorum ve memnuniyet tarafında olduğum için, yüksek fiyatlı ilanlarda faydası olur diye düşündüğümden, ilanı koyar koymaz alıcı çıkınca kâr marjı düşük olsa da satarım.
İlana test edilmiş şekilde GT 740 4 GB kartın fotoğraflarını koymuştum. LP (Low Profile) bir ekran kartı olduğunu da özellikle belirtmiştim.
Nasıl bir beklentiyle aldı bilmiyorum ama onaylaması için 8 saati kaldığında ne mesaj yazdı ne de bir şey belirtti, direkt iade açtı. Hayır, dedemin vefatından sonra anneannemle köyde kalmam gerekiyor; kısa süreliğine Burdur'a gelip gidiyorum.
Şimdi kart bana geri döndüğü zaman (eğer yurt içi ile teslim ederse) kontrol ettirmem gerekecek, çünkü ben satarken daima çalışan ürünleri gösteririm. Ama bir de PTT'ye teslim eder, üstüne hile hurda karıştırırsa yandık.
Hem vaktime mâl oldu hem de sinirimi bozdu.
Bu bize ders olsun: WhatsApp üzerinden ulaşmayan birine ürün satılmayacak. Şu an tamamen onun insafına kaldım. Üstüne ürün almamış olsa bile bana yorum yazma şansı var. Beş yıldızlı bir satıcıyım; umarım Sahibinden buna artık izin vermiyordur.