Ekran kartını aldıkları adamların neyde kullandığını kontrol etmediklerinden ve alıcıya düzgün bilgi vermediklerinden şüpheliyim. Ucuza düşen kartları da hemen kaptıklarından piyasada adamakıllı ucuz ekran kartı sadece bu satıcılarda bulunabiliyor. Sizce alınır mı?

Bu zamana kadar ikinci elci birisi olarak şunu söyleyim ekran kartı alacağında FurMark testine sok hotspot değerlerin 80 üstünde olmamasına RAM değerlerininde aynı şekilde olmasına dikkat et bütün görüntü girişlerini dene kartta herhangi bir tamir işlemi olup olmadığını az çok anlarsın lehimlerinden onlara dikkat edersen bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Yazan arkadaşlardan gördüm oyun testi yapman RAM'lerini test etmeni de tavsiye ederim son grafiklerde mümkünse VRAM'in hepsini kullandırtabilecek bir oyunda deneyebilirsin.

Bu zamana kadar ikinci elci birisi olarak şunu söyleyim ekran kartı alacağında FurMark testine sok hotspot değerlerin 80 üstünde olmamasına RAM değerlerininde aynı şekilde olmasına dikkat et bütün görüntü girişlerini dene kartta herhangi bir tamir işlemi olup olmadığını az çok anlarsın lehimlerinden onlara dikkat edersen bir sorun olmayacağını düşünüyorum.

Sağ olun hocam arada birkaç tane içi açılmamış sıcaklık değerleri biraz yüksek kartlar oluyor, herhalde içini açmadan mining yapsalardı kartın gerek dış görünüşünden gerek sıcaklık değerşerinden belli olur diye düşünüyorum içi açılmamış olanlar alınır mı sizce?

2D 3D test edip al. Dış görüşünü sorunlu kartı zaten almazsın. Gerisi önemli değil. Eski AMD alma yeter.

Sağ olun hocam arada birkaç tane içi açılmamış sıcaklık değerleri biraz yüksek kartlar oluyor, herhalde içini açmadan mining yapsalardı kartın gerek dış görünüşünden gerek sıcaklık değerşerinden belli olur diye düşünüyorum içi açılmamış olanlar alınır mı sizce?

Hocam kafanıza yatan bir kart olursa modelini aratın sıcaklık değerlerine forumlardaki tüketicilerin yorumlarına bakın bazı kartlar sıcak çalışabiliyor yapısına silikonuna her şeyine bağlı olabiliyor bu durum ama mümkünse kendi yapacağınız iş üzerinde testlerini yapın her özelliğini deneyin kartınızın gerek yazılımsal gerek donanımsal.
İçi açılmamış kartlar da alınır bakımını yapıp kullanabilirsiniz ama böyle şeyleri alırken kullanıcının kendine bakın.
Ben yakın zamanda MSI 5600XT Mech OC model bir kart aldım kullanan insanlar bakımını ellerinden geldikçe yapmışlar kart şansımdan sanırım ısınan model bir karta göre gayet serin çalışıyor benimki.
Kullanan insanlar da önemli ikinci elde bir şey alırken ilk bakacağınız karşınızdaki insan olsun zaten az çok anlarsınız.

Hocam kafanıza yatan bir kart olursa modelini aratın sıcaklık değerlerine forumlardaki tüketicilerin yorumlarına bakın bazı kartlar sıcak çalışabiliyor yapısına silikonuna her şeyine bağlı olabiliyor bu durum ama mümkünse kendi yapacağınız iş üzerinde testlerini yapın her özelliğini deneyin kartınızın gerek yazılımsal gerek donanımsal.
İçi açılmamış kartlar da alınır ama böyle şeyleri alırken kullanıcının kendine bakın.
Ben yakın zamanda MSI 5600XT Mech OC model bir kart aldım kullanan insanlar bakımını ellerinden geldikçe yapmışlar kart şansımdan sanırım ısınan model bir karta göre gayet serin çalışıyor benimki.
Kullanan insanlar da önemli ikinci elde bir şey alırken ilk bakacağınız karşınızdaki insan olsun zaten az çok anlarsınız.

Hocam satıcıdan alıcagımdan asıl sahibinin nasıl birisi olduğuınu bilmiyorum.

Hocam satıcıdan alıcagımdan asıl sahibinin nasıl birisi olduğuınu bilmiyorum.

Satıcıdan kart aldım satıcılara güvenmeyin satıcıya göre değişir tabii ki ama eğer alacaksanız da her şeyini test ederek alın bence bulabilirseniz ikinci el piyasasını iyice yoklayın ben kartımı sattıktan sonra 1.5 hafta PC açmadım düzgün bir kart bulana kadar.

Satıcıdan kart aldım satıcılara güvenmeyin satıcıya göre değişir tabii ki ama eğer alacaksanız da her şeyini test ederek alın bence bulabilirseniz ikinci el piyasasını iyice yoklayın ben kartımı sattıktan sonra 1.5 hafta PC açmadım düzgün bir kart bulana kadar.

Hocam bayağıdır bakıyorumda bulamıyorum bir şey şu anda 10bine Gaming X Trio 3070 buldum adamdan OCCT VRAM testi ve FurMark testi istedim değerleri iyiyse alacağım.