6'lık pini taktım ama yan tarafındaki 2'lik pinini takamadım bir türlü, geri çıkartıp yan yana 2'lik olanla beraber takmak istiyorum ama bir türlü 6'lık pin çıkmıyor. Klipse basıyorum ve geri çekiyorum ama gelmiyor. Daha sistem yepyeni ve az önce elime geldi ama neden böyle oldu sizce? Ne yapacağım?
6'lık PIN'i taktım ama yan tarafındaki 2'lik pinini takamadım bir türlü, geri çıkartıp yan yana 2'lik olanla beraber takmak istiyorum ama bir türlü 6'lık pin çıkmıyor. Klipse basıyorum ve geri çekiyorum ama gelmiyor. Daha sistem yepyeni ve az önce elime geldi ama neden böyle oldu sizce? Ne yapacağım?
6'lık pini taktım ama yan tarafındaki 2'lik pinini takamadım bir türlü, geri çıkartıp yan yana 2'lik olanla beraber takmak istiyorum ama bir türlü 6'lık pin çıkmıyor. Klipse basıyorum ve geri çekiyorum ama gelmiyor. Daha sistem yepyeni ve az önce elime geldi ama neden böyle oldu sizce? Ne yapacağım?
Ekran kartını çıkarabilirseniz daha rahat olur. Sol elle ekran kartını tutun, sağ elinizle baş parmağınızla mandala basarak sağ sol yaparak çıkarmaya çalışın. Yine çıkmıyor derseniz de zarar vermeden pense ile hafifçe çıkarmayı deneyin.
Klipse basili tutarken cok hafif saga sola salla. Ama cok zorlamamalisin. Bir kac dakika icinde cikar. Ama acele edip aniden cok fazla guc uygulama. Makine yagi varsa biraz makine yagi da damlatabilirsin ama cok az. Daha sonra kolonya ya da IPA ile temizleyebilirsin.
Klipse basili tutarken cok hafif saga sola salla. Ama cok zorlamamalisin. Birkaç dakika icinde cikar. Ama acele edip aniden cok fazla guc uygulama. Makine yagi varsa biraz makine yagi da damlatabilirsin ama cok az. Daha sonra kolonya ya da IPA ile temizleyebilirsin.
Pinlerin altina baktiginda bazilari kare, bazilari da yuvarlak seklinde gorunuyor. Karsisindaki sokette oyle zaten. Bu sekilleri dogru hizalayip takman lazim. O zaman sorun yasamazsin.
Pinlerin altina baktiginda bazilari kare, bazilari da yuvarlak seklinde gorunuyor. Karsisindaki sokette oyle zaten. Bu sekilleri dogru hizalayip takman lazim. O zaman sorun yasamazsin.
Tam oturmamış soket ekran kartı takılı değilken iyice sağ elle bastırın tutup zaten arada ki boşluk gözüküyor. Otursaydı o mandal düz dururdu. Oturduğunda böyle oluyor.
.