RS.YnsV3

Uzman
6'lık pini taktım ama yan tarafındaki 2'lik pinini takamadım bir türlü, geri çıkartıp yan yana 2'lik olanla beraber takmak istiyorum ama bir türlü 6'lık pin çıkmıyor. Klipse basıyorum ve geri çekiyorum ama gelmiyor. Daha sistem yepyeni ve az önce elime geldi ama neden böyle oldu sizce? Ne yapacağım?

20251117_180029.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
6'lık PIN'i taktım ama yan tarafındaki 2'lik pinini takamadım bir türlü, geri çıkartıp yan yana 2'lik olanla beraber takmak istiyorum ama bir türlü 6'lık pin çıkmıyor. Klipse basıyorum ve geri çekiyorum ama gelmiyor. Daha sistem yepyeni ve az önce elime geldi ama neden böyle oldu sizce? Ne yapacağım?

Eki Görüntüle 202734

2'lik PIN'i 6 pine sıfır yap öyle tak orada onun kilit mekanizması var.

6'lık pini taktım ama yan tarafındaki 2'lik pinini takamadım bir türlü, geri çıkartıp yan yana 2'lik olanla beraber takmak istiyorum ama bir türlü 6'lık pin çıkmıyor. Klipse basıyorum ve geri çekiyorum ama gelmiyor. Daha sistem yepyeni ve az önce elime geldi ama neden böyle oldu sizce? Ne yapacağım?
Ekran kartını çıkarabilirseniz daha rahat olur. Sol elle ekran kartını tutun, sağ elinizle baş parmağınızla mandala basarak sağ sol yaparak çıkarmaya çalışın. Yine çıkmıyor derseniz de zarar vermeden pense ile hafifçe çıkarmayı deneyin.

Klipse basili tutarken cok hafif saga sola salla. Ama cok zorlamamalisin. Bir kac dakika icinde cikar. Ama acele edip aniden cok fazla guc uygulama. Makine yagi varsa biraz makine yagi da damlatabilirsin ama cok az. Daha sonra kolonya ya da IPA ile temizleyebilirsin.

Klipse basili tutarken cok hafif saga sola salla. Ama cok zorlamamalisin. Birkaç dakika icinde cikar. Ama acele edip aniden cok fazla guc uygulama. Makine yagi varsa biraz makine yagi da damlatabilirsin ama cok az. Daha sonra kolonya ya da IPA ile temizleyebilirsin.

Hocam çıkardım sayenizde kolay bir şekilde teşekkürler, peki bu pinleri bu şekilde mi takacağım? 2'lik olanı yana aldım böyle sabitlendi sanırım.

Dosya Ekleri

• 20251117_184116.webp
    20251117_184116.webp
    6,3 MB · Görüntüleme: 63
  • 20251117_171744.webp
    20251117_171744.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 55
Hocam çıkardım sayenizde kolay bir şekilde teşekkürler, peki bu pinleri bu şekilde mi takacağım? 2'lik olanı yana aldım böyle sabitlendi sanırım.
Pinlerin altina baktiginda bazilari kare, bazilari da yuvarlak seklinde gorunuyor. Karsisindaki sokette oyle zaten. Bu sekilleri dogru hizalayip takman lazim. O zaman sorun yasamazsin.

Pinlerin altina baktiginda bazilari kare, bazilari da yuvarlak seklinde gorunuyor. Karsisindaki sokette oyle zaten. Bu sekilleri dogru hizalayip takman lazim. O zaman sorun yasamazsin.

Tamamdır hocam taktım, altta şöyle hafif bir boşluk kaldı ama sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• 20251117_185606.webp
    20251117_185606.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme: