Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Cok da bos degil gibi sanki, %99 kullanim gozukuyor attiginiz videoda. ETS 2'nin durdurma menusunde bu sekilde yuksek kullanim ve sicaklik alanlari gormustum, normal duruyor. Farkli bir oyunda veya arkada hicbir sey acik degilken de boyle mi?
Cok da bos degil gibi sanki, %99 kullanim gozukuyor attiginiz videoda. ETS 2'nin durdurma menusunde bu sekilde yuksek kullanim ve sicaklik alanlari gormustum, normal duruyor. Farkli bir oyunda veya arkada hicbir sey acik degilken de boyle mi?
Boş derken kastettiğim oyun aktif render yapmıyor iken. Garibime giden sıcaklığın bu kadar ani değişmesi.
CS:GO'da deneyip sonucu paylaşacağım.
CS:GO'da deneyip sonucu paylaşacağım.
CS:GO'da 5 derecelik bir fark oluyor. ESC menüsünde ETS'deki gibi oyun durmadığı için masaüstüne geçip karşılaştırma yaptım.Farkli bir oyunda veya arkada hicbir sey acik degilken de boyle mi?
Son düzenleme:
Oyundan masaustune gectigin zaman 5 derece daha fazla mi oluyor ekran karti?
Sicakligin bir anda azalmasi bir sorun degil cunku ekran karti kullanimi aninda azaliyor. Sicakliklarin 80 dereceye ulastigi icin termal macun yenilemesi yapabilirsin fakat bu sicakliklar sana bir sorun cikarmaz ve ortada bir sorun yok.Termal macun sorunlu olabilir mi? Sıcaklıklar çok ani değişiyor.
Sicakligin bir anda azalmasi bir sorun degil cunku ekran karti kullanimi aninda azaliyor. Sicakliklarin 80 dereceye ulastigi icin termal macun yenilemesi yapabilirsin fakat bu sicakliklar sana bir sorun cikarmaz ve ortada bir sorun yok.
Teşekkür ederim sağ olun. Ortada bir sorun yok zaten, oyuna geçince sıcaklığın düşmesini garipsedim.
Yeni konular
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-