Hocam nereden bulayım yetkili servis? Vatan'dan aldım onlar gönderir mi?
İşlemciyi takmayın şimdilik. Ekran kartı sıcaklığı normal mi? Kaç olması gerek?
Eki Görüntüle 266461
Bilmem hala sağlam vallahi ellemedim ek olarak güncelleyeyim mxleri karıştırıyorum 5 sürdüm ben![]()
84 sınır.
Sizin bulmanıza gerek yok. Ekran kartı kutusunun içinden çıkan garanti belgesinde yazan yetkili serviste işlem görecek. Zaten eviniz İstanbul'da olmadığı için tek çareniz Vatan Bilgisayar'a kartı götürmek.Hocam nereden bulayım yetkili servis? Vatan'dan aldım onlar gönderir mi?
Hocam öyle yapacağım büyük ihtimal. Hocamızın dediği gibi bilgisayarcılar atom parçalıyor zannediyor kendilerini.Bakım için gelmezler, muhtemelen sen gidersin. Bilgisayarlardan anlayan arkadaşın falan varsa onlara söyle zaten aşırı basit bir işlem bilen direk yapar.
Forumda aynı şehirde yaşadığım biri vardı belki o halleder.Sizin bulmanıza gerek yok. Ekran kartı kutusunun içinden çıkan garanti belgesinde yazan yetkili serviste işlem görecek. Zaten eviniz İstanbul'da olmadığı için tek çareniz Vatan Bilgisayar'a kartı götürmek.
Hocam öyle yapacağım büyük ihtimal. Hocamızın dediği gibi bilgisayarcılar atom parçalıyor zannediyor kendilerini.
2 yıldan uzun değildi diye hatırlıyorum. Ayrıca hazır sistem aldım.Kartın garantisi duruyorsa garantiye ver bu arada yoksa garantin gidiyor bilgin olsun.
2 yıldan uzun değildi diye hatırlıyorum. Ayrıca hazır sistem aldım.