Yalnız işin şakası sonraki jenerasyonda AMD'nin de bu neural işleri yapan çekirdekleri eklemesi ve üst segment ile daha fazla rekabet edeceği söyleniyor? Şans verilir eğer ciddi fiyat avantajı olursa hocam ne dersin? @Yakuza
AMD yazılımını düzeltmediği müddet underdog kalmaya devam edecektir GPU alanında.

Buzdolabindan mi calistiriyorsun sistemi o nasıl oluyor'?

5600 şu an Phantom spiritle boşta 48 derece, HDD'ler havadan dolayı 34 derece bir tek GPU boşta 39 derece. Kışın da İzmir'de hava 5 6 dereceyi görünce odamda ısıtıcı açmadan oturuyorum böylece sistem soğuk çalışıyor.
1789232432059.webp

1789232461847.webp

@DeadlyMania7, ha bostayken olabilir tabii yuk altinda oyle diyorsun sandim. :D

Yük altında 36 derece olması için her açılışta below Zero uyarısı almam lazım :D

Benim 6800 boşta 25 30 derece duruyor :D. Tabii sonradan 40 dereceye sabitleniyor orası ayrı.
Senin 6800 efil efil kasada kendi krallığını kurmuş, ben sığdırmak için kasa kestim; sıkışık duruyor :D

Yük altında 36 derece olması için her açılışta below Zero uyarısı almam lazım :D

Senin 6800 efil efil kasada kendi krallığını kurmuş, ben sığdırmak için kasa kestim; sıkışık duruyor :D

Yok hoca sen Custom AiO kur yoksa senin için rahat etmez herhalde.:rofl:

Şaka maka senin kartın son durumu ne?

Yok hoca sen Custom AiO kur yoksa senin için rahat etmez herhalde.:rofl:

Şaka maka senin kartın son durumu ne?

Büyük kasaya geçersem aklımda fikir var Custom AiO'ya dair. Sıvı tankını viski şişesi yaparım yüksek ihtimal :D

Hocam konu çok dağılmasın profilimde etiket atayım