Detaylar
Kim cevapladı?Alparow
Uzman
Nasıl güncelledin, Driver Booster kullanarak mı? Yanlış sürücü kurulmuş olabilir. Sürücüyü sil yeniden yükle.
Nvidia.com adresinden kendi elimle güncelledim.
%99 ihtimalle mi hocam bir daha format atmak istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
25457 68
Başarılı
Virüs değil, normal.
%99 ihtimallemi hocam bir daha format atmak istemiyorum.
NVIDIA'nın kendi sitesinden indirdiysen evet.
Alparow
Uzman
Sende hep virüs takıntısı var. Merak etme korsana bulaşmadığın sürece senin bilgileri kimse çalmaz virüste çok zor girer ama öyle virüslerin seni hedef alacağını zannetmem.
Hocam farkındayım ancak önceden virüs yediğim için artık her şeyden aşırı aşırı nem kapıyorum.
Astronotarda 68
Üstün
Sürücü güncellenirken herhangi bir işlem yapmayın diye boşuna yazmıyor üreticiler. Sen ekran kartı güncellenirken ekran ayarlarıyla uğraşırsan böyle bir durum yaşaman normal. İçin rahat etmiyorsa sürücüyü baştan kur, virüs falan değil merak etme. Her sorunda format atalım kafasından çıkın lütfen.Driveri kurdum, ekran siyah oldu geri geldi. Ben de tam o sırada görüntü seçeneklerine girdim, ekran mavi oldu ve normale döndü. Bir problem mi veya bir virüs vs. mi bulaştı?
Virüs koruma diye bir özellik var, Windows Defender da kendini bayağı geliştirdi. Kapatmayın ve girdiğiniz sitelere dikkat edin, yemezsiniz.Hocam farkındayım ancak önceden virüs yediğim için artık her şeyden aşırı aşırı nem kapıyorum.
Aterz
Becerikli
Nvidia sana virus atmış olabilir ekran kartını bilgisayardan çıkar bi süre takma kardeşimSende hep virüs takıntısı var. Merak etme korsana bulaşmadığın sürece senin bilgileri kimse çalmaz virüste çok zor girer ama öyle virüslerin seni hedef alacağını zannetmem.