Detaylar
Kim cevapladı?Hybrid Theory
Yetkin
NVMe kartına monitör bağlı diye görüyor. Hangi kartı kullandığını bilmediğim için kesin bir şey diyemem ama bence problem teşkil etmez. dGPU sürücüsünü devre dışı bırakınca gidiyorsa, ki öyle diyorsun, bence problem yoktur. GTX 1080'i geri takınca sürücüyü devreye alırsın.
Darth AMD
Başarılı
Olayı izah edeyim daha iyi anlayın. Normalde GTX 1080 görüntü veriyor ama ben NVme SSD takabilir miyim diye denemek için çevirici aldım. Bunun da çalışıp çalışmadığını denemem lazım. GTX 1080'i çıkardım, NVme çevirici taktım. Sürücü kurulana kadar bir sorun yoktu , Intel HD 4000 sürücüsünü kurduğu an ekran 768p oldu ama yanları yenmiş 768p. Modlu mining anakart olduğu için GTX 1080 çalışsın diye bir sürü UEFI ayarı açmam gerekiyordu. Herhalde ondan dolayı oldu. Sürücüyü devre dışı bırakınca o fazlalık monitör kayboluyor. NVme adaptör ile alakası yok.NVMe kartına monitör bağlı diye görüyor. Hangi kartı kullandığını bilmediğim için kesin bir şey diyemem ama bence problem teşkil etmez. dGPU sürücüsünü devre dışı bırakınca gidiyorsa, ki öyle diyorsun, bence problem yoktur. GTX 1080'i geri takınca sürücüyü devreye alırsın.
Hybrid Theory
Yetkin
Evet, şimdi kafamda bir şeyler oluştu. Daha önce karşılaşmadım ama elindeki NVMe kartın modelini bilmediğim için bundan kaynaklı olacağını düşünmüştüm. Olayı açıklayınca artık NVMe kartla alakalı olacağını düşünmüyorum. Modlu mining anakartı da düşününce muhtemelen uzaktan görüntü bağlantısıyla alakalı olarak fazladan monitör görüyor olabilir. Mining kısmına hakim değilim.Olayı izah edeyim daha iyi anlayın. Normalde GTX 1080 görüntü veriyor ama ben NVme SSD takabilir miyim diye denemek için çevirici aldım. Bunun da çalışıp çalışmadığını denemem lazım. GTX 1080'i çıkardım, NVme çevirici taktım. Sürücü kurulana kadar bir sorun yoktu , Intel HD 4000 sürücüsünü kurduğu an ekran 768p oldu ama yanları yenmiş 768p. Modlu mining anakart olduğu için GTX 1080 çalışsın diye bir sürü UEFI ayarı açmam gerekiyordu. Herhalde ondan dolayı oldu. Sürücüyü devre dışı bırakınca o fazlalık monitör kayboluyor. NVme adaptör ile alakası yok.