Hocam farkındayım ancak önceden virüs yediğim için artık her şeyden aşırı aşırı nem kapıyorum.

Bazen kafaya takmamak lazım. Yoksa delirirsin iyiliğin içinde söylüyorum. Güzel bir hem internette hem uygulamalarda koruyacak uygun fiyatlı antivirüs indir, saçma sapan sitelerde dolaşmazsan ve 3.parti (korsan gibi) uygulamalar indirmezsen hiçbir şey olmaz.
Hem öyle internet yavaşlamasıdır, mavi ekrandır böyle tarz hatalarda virüs girdi mi diye telaşa kapılma. Bizim gibi normal insanlara profesyonel derecede virüsler girmez.

Bazen kafaya takmamak lazım. Yoksa delirirsin iyiliğin içinde söylüyorum. Güzel bir hem internette hem uygulamalarda koruyacak uygun fiyatlı antivirüs indir, saçma sapan sitelerde dolaşmazsan ve 3.parti (korsan gibi) uygulamalar indirmezsen hiçbir şey olmaz.
Hem öyle internet yavaşlamasıdır, mavi ekrandır böyle tarz hatalarda virüs girdi mi diye telaşa kapılma. Bizim gibi normal insanlara profesyonel derecede virüsler girmez.
Artık koruma programlarına boşuna para vermenin lüzumu kalmadı. Windows Defender gayet iyi, tarayıcıya da Ublock Origin gibi bir reklam engelleyici koyarsanız virüs ihtimali %10lara iner zaten.

Artık koruma programlarına boşuna para vermenin lüzumu kalmadı. Windows Defender gayet iyi, tarayıcıya da uBlock Origin gibi bir reklam engelleyici koyarsanız virüs ihtimali %10lara iner zaten.

Kendisi için söylüyorum. Yoksa bana sana Windows Defender yeterli. Antivirüs var diye rahatlayacağını umuyorum.