Haluk Ekrem Özkaya

Başarılı
Arkadaşlar ekran kartının driverını silince bahsettiğim sorun olmuyor ama ne zaman sürücüyü resmi web sitesinden indirip tekrar kursam o dediğim anlık takılma oluyor.
Hatta bu videoyu aylar önce çekmiştim, farenin imlecine dikkat edin, takılmayı göreceksiniz.
Neden böyle olduğunu söyleyebilecek birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM veya BIOS problemi gibi duruyor, RAM değiştirmişsiniz zaten. BIOS güncellemeyi denediniz mi?
Biosun eski sürümlerini de denedim düzelmedi, şu an en günceli yüklü yine aynı. Ekran kartının da eski sürümlerini yükledim, yine aynı, windows 11 24h2 yüklü ve güncellemeler yapıldı, yine aynı.

Asus TUF X570 kullanırken bende de aynı problem vardı, AMD fTPM'le alakalı bir problem olması lazım (ve nedense sadece ASUS anakartlarda oluyor). 6210 ve 6202 BIOS sürümlerini deneyin, belki yeni BIOS'larda bir şeyleri bozmuş olabilirler. İkisinden biri belki kurtarabilir, kurtarmazsa muhtemelen anakarttadır problem.

Asus TUF X570 kullanırken bende de aynı problem vardı, AMD fTPM'le alakalı bir problem olması lazım (ve nedense sadece ASUS anakartlarda oluyor). 6210 ve 6202 BIOS sürümlerini deneyin, belki yeni BIOS'larda bir şeyleri bozmuş olabilirler. İkisinden biri belki kurtarabilir, kurtarmazsa muhtemelen anakarttadır problem.
Deneyeceğim teşekkürler.

Garip bir şekilde çözmüş bulunmaktayım, nvidia apple kurunca geçti, ancak ne zaman manuel kursam aynısı oluyor :) çok can sıkıcı bir durum.

Son düzenleme: