Detaylar
Kim cevapladı?İsimbulamajim
Üstün
2 saniyede 1 donma sorunumu? Ve ekran kartınız nedir?Yeni ekran kartı aldım. Eski ekran kartının sürücüsünü DDU ile kaldırdım. Yeni ekran kartının sürücüsün kurdum, yeniden başlatma seçeneği falan gelmedi. Mouse imleçinde ufak kasma var gibi. Ne yapabilirim?
Sistemde donma yok. Mouse imleci eskisi gibi akıcı hareket etmiyor. RX 66002 saniyede 1 donma sorunumu? Ve ekran kartınız nedir?
Nasıl yapacağım? ve ekran kartını yeni aldım.Aygıt Yöneticisi'nden Windows'un önerdiği sürücüye geri dön.
Windows tuşuna basıp Aygıt Yöneticisi yazın ve girin. Görüntü bağdaştırıcıları altında ekran kartınıza sağ tıklayın, özelliklere ve üst menüden sürücüye tıklayın, alttaki seçeneklerden sürücüye geri dön tuşu kullanılabiliyorsa basın.
- Makaleler
- 43
Sürücü sürümünü söyler misiniz? Ayrıca sisteminizi tam detaylı şekilde söylerseniz daha iyi olur.
Eski sürücüyü geri döndüm, sistemde gariplik var.Windows tuşuna basıp Aygıt Yöneticisi yazın ve girin. Görüntü bağdaştırıcıları altında ekran kartınıza sağ tıklayın, özelliklere ve üst menüden sürücüye tıklayın, alttaki seçeneklerden sürücüye geri dön tuşu kullanılabiliyorsa basın.
Dahili GPU'nuz var mı? Nasıl bir gariplik? Şimdi normal şekilde güncel sürücüyü yüklemeyi deneyin.
Normal şekilde güncelledim sistem hala yavaş hocam.Dahili GPU'nuz var mı? Nasıl bir gariplik? Şimdi normal şekilde güncel sürücüyü yüklemeyi deneyin.
RX 6600 24.6.1 sürücü sürümüSürücü sürümünü söyler misiniz? Ayrıca sisteminizi tam detaylı şekilde söylerseniz daha iyi olur.
Ryzen 3100
B450-MK2
8x2 16 GB
Yeni konular
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon