Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Çok fazla yamulduysa zamanla kartın PCI-e çıkışını yamultabilir. Tutucu kısalmıyor mu?Arkadaşlar sistemi dün aldım da tutucu zar zor sığdı. Sağ tarafı 1 milim gibi yukarıda, herhangi bir şeye değmiyor. Zararı olur mu ekran kartına?
Eki Görüntüle 199891
- Makaleler
- 1
Bu kadar kaldırma, ekran kartı düz dursun yeter.
Tutucu olmadan da çok hafif bir güç uyguladığınızda aynı noktaya kadar geliyorsa sorun olmaz ama kartın kendi ağırlığını kaldırmak dışında daha fazla güç uygulanması sonucunda bu konuma geliyorsa aşağı sarkması ile benzer şekilde zamanla zarar verecektir.Arkadaşlar sistemi dün aldım da tutucu zar zor sığdı. Sağ tarafı 1 milim gibi yukarıda, herhangi bir şeye değmiyor. Zararı olur mu ekran kartına?
Eki Görüntüle 199891
Hüseyin ÇETİN
Becerikli
Bu tutucu ile bu iş olmaz. Anakarta ve GPU'ya zarar verirsiniz çıkarın boşta kalması daha güvenli. Yükseklik ayarı yapılabilen bir destek alın. Ekran kartına hafif tutması yetecektir. Böyle kesinlikle olmaz. Sevgiler, saygılarla.
Dediğim gibi zar zor sığdı. 1, en fazla 2 milimetre yukarıda.Çok fazla yamulduysa zamanla kartın PCI-e çıkışını yamultabilir. Tutucu kısalmıyor mu?
Hocam şimdi kasanın kendi tutucusunu sabitledim. Daha iyi olduÇok fazla yamulduysa zamanla kartın PCI-e çıkışını yamultabilir. Tutucu kısalmıyor mu?