Tamamdır teşekkürler zaten ellememiştim şu anlık all Core negative 20 ve Boost clock positive 200 yaptım bu kadar yeterlidir değil mi?

Eline sağlık all Core negative 20 ve Boost clock +200 kombinasyonu şu an o işlemci için en mantıklı ve stabil tatlı nokta ayarıdır.

Hocam adrenalin Edition'daki CPU hız aşırtma nasıldır.

Adrenalin Edition üzerindeki CPU hız aşırtma işi biraz hikaye bana göre o genelde sadece kaba taslak ve yazılım tabanlı bir müdahale yapıyor. Sen zaten BIOS'tan o PBO ve Curve Optimizer ayarlarını yaptın ya, adrenalin üzerinden yapacağın her şey sadece kafasını karıştırır ve stabiliteyi bozar.

Hocam adrenalin Edition'daki CPU hız aşırtma nasıldır.
O hazır ayarlar pek işe yaramıyor hocam. Nebi Akgün'ün 9070XT Undervolt videosunu izle, temel mantığı çok iyi anlarsın. Ekran kartına OC yaptım 50 FPS arttı gibi bir şey yok maalesef.

İşlemci için de Curve Optimizer all core -20 ya da -30 arası yapın işlemcinize göre, Boost Clock da +200 olsun, mantık yine ekran kartıyla benzer burda da. Scalar vs. diğer ayarlara ellemeye gerek yok bence.

O hazır ayarlar pek işe yaramıyor hocam. Nebi akgün'ün 9070XT undervolt videosunu izle, temel mantığı çok iyi anlarsın. Ekran kartına OC yaptım 50 FPS arttı gibi bir şey yok maalesef.

İşlemci için de Curve Optimizer all Core -20 ya da -30 arası yapın işlemcinize göre, Boost clock da +200 olsun, mantık yine ekran kartıyla benzer burada da. Scalar vs. diğer ayarlara ellemeye gerek yok bence.

Hocam siz mesaj atmadan önce tam da o videoyu izlemiştim. -20'ye +200 PBO ayarları da.
Nebi Akgün gücü düşürüyordu ben ise +4 yaptım 15'e kadar çıkıyor fakat abartmak istemedim ve heaven benchmarkta 30-35 FPS artışı aldım ekran kartı undervolt overclock ile.

Hocam siz mesaj atmadan önce tam da o videoyu izlemiştim. -20'ye +200 PBO ayarları da.
Nebi Akgün gücü düşürüyordu ben ise +4 yaptım 15'e kadar çıkıyor fakat abartmak istemedim ve heaven benchmarkta 30-35 FPS artışı aldım ekran kartı undervolt overclock ile.
Sıcaklıklar sizi memnun ediyorsa iyi hocam. Bende 6700XT var, normalde 186 watt çeken kart 140-145 arası çalışıyor. Ben güç kısmadan standart 1200mV olanı 1100mV yapmıştım sadece.

Sıcaklıklar sizi memnun ediyorsa iyi hocam. Bende 6700XT var, normalde 186 watt çeken kart 140-145 arası çalışıyor. Ben güç kısmadan standart 1200mv olanı 1100mv yapmıştım sadece.

Bende de 1040 mv de çalışıyor aslında 920'ye kadar indi 900 de crash yedim fakat 960'dan sonra kararsızlaşmaya başladı görüntüye garip şeyler oluyordu 1040 garantide diye 1040'a aldım MHz'yi 3000'e çektim VRAM MHz'yi ise 2600 yaptım 2614 öneriliyordu düz hesap olsun dedim şu anlık iyi 255 watt çekiyor.