Krmm

Üstün
Alttaki parçalar iyi mi sizce ve uyumsuz parça var mı bakar mısınız?

2.webp

1.webp

Uyum sıkıntısı olmaz, F/P olarak yerlerde bir sistem.
F/P çerçevesinde değil de top seviye bir sistem olması için seçmiştim bu parçaları. Siz hangi parçaları beğenmediniz ve beğenmediklerinizin yerine ne önerirsiniz link atabilir misiniz rica etsem ? Duruma göre çünkü parçaları değiştirebilirim.

Pahalılık konusunda top seviye sistem olmuş.

PSU çok pahalı ve gereksiz, soğutucudaki ekran şart mı? 18k bir anakarta oyun sisteminde ihtiyacınız yok.
Psu değişebilir ama muhakkak A segment olmalı , soğutucudaki ekran şart değil sadece merakımdan alacaktım, anakart olarak tek kriterim Q-CODE olması. Başka hiçbir şeye ihtiyacım yok anakartta.

Dediğim gibi önerileriniz varsa size zahmet vaktiniz varsa link atın hocam bakayim.

PSU değişebilir ama muhakkak A segment olmalı, soğutucudaki ekran şart değil sadece merakımdan alacaktım, anakart olarak tek kriterim Q-CODE olması. Başka hiçbir şeye ihtiyacım yok anakartta.

Dediğim gibi önerileriniz varsa size zahmet vaktiniz varsa link atın hocam bakayim.

Q-code ne için lazım? Normal kullanıcı Q-code ile sorun çözemez, Debug LED olması yeterli.

Ona göre öneri yapayım.

Q-code ne için lazım? Normal kullanıcı Q-code ile sorun çözemez, Debug LED olması yeterli.

Ona göre öneri yapayım.
Q-CODE aylardır merak ettiğim bir özellikti. Tamamen gönül rahatlığı için istiyorum. Biraz heves ettim yani. O yüzden parçalar değişecekse eğer anakart konusunda bu özellik olsun en azından hevesimi alayim.