Detaylar
Kim cevapladı?F/P çerçevesinde değil de top seviye bir sistem olması için seçmiştim bu parçaları. Siz hangi parçaları beğenmediniz ve beğenmediklerinizin yerine ne önerirsiniz link atabilir misiniz rica etsem ? Duruma göre çünkü parçaları değiştirebilirim.Uyum sıkıntısı olmaz, F/P olarak yerlerde bir sistem.
Psu değişebilir ama muhakkak A segment olmalı , soğutucudaki ekran şart değil sadece merakımdan alacaktım, anakart olarak tek kriterim Q-CODE olması. Başka hiçbir şeye ihtiyacım yok anakartta.Pahalılık konusunda top seviye sistem olmuş.
PSU çok pahalı ve gereksiz, soğutucudaki ekran şart mı? 18k bir anakarta oyun sisteminde ihtiyacınız yok.
Dediğim gibi önerileriniz varsa size zahmet vaktiniz varsa link atın hocam bakayim.
- Makaleler
- 1
Gördüğüm en pahalı ve en gereksiz sistem olmuş.Alttaki parçalar iyi mi sizce ve uyumsuz parça var mı bakar mısınız?
Eki Görüntüle 186510
Eki Görüntüle 186511
Alternatif olarak önerileriniz varsa link atar mısınız. Hangi parçalar değişmesi gerekiyorsa yani. Anakart olarak Q-CODE bulunan bir anakart olsun yalnız. Eğer onu da değiştirmemi söylücekseniz.
PSU değişebilir ama muhakkak A segment olmalı, soğutucudaki ekran şart değil sadece merakımdan alacaktım, anakart olarak tek kriterim Q-CODE olması. Başka hiçbir şeye ihtiyacım yok anakartta.
Dediğim gibi önerileriniz varsa size zahmet vaktiniz varsa link atın hocam bakayim.
Q-code ne için lazım? Normal kullanıcı Q-code ile sorun çözemez, Debug LED olması yeterli.
Ona göre öneri yapayım.
Q-CODE aylardır merak ettiğim bir özellikti. Tamamen gönül rahatlığı için istiyorum. Biraz heves ettim yani. O yüzden parçalar değişecekse eğer anakart konusunda bu özellik olsun en azından hevesimi alayim.Q-code ne için lazım? Normal kullanıcı Q-code ile sorun çözemez, Debug LED olması yeterli.
Ona göre öneri yapayım.
Uyum sorunu olmazda çok dengesiz bir sistem olmuş.Alttaki parçalar iyi mi sizce ve uyumsuz parça var mı bakar mısınız?
Eki Görüntüle 186510
Eki Görüntüle 186511
Ve sadece oyun için kullanılacaksa aşırı absürt bir sistem.
Paranız vardır, orası ayrı. Öyle bir durum içinse daha dengeli bir sistem toplanmalı.
Bunu size daha önceden de yazdım.
Bütçe belirtirseniz tekrar bir sistem öneririz.