Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- En Ucuzu
BlasTedWizard
Becerikli
Var aslında ama resimlere iyi baksanız. Kasa fanı ile de modifiye edebilirsiniz.
Parçanın biri var işte üst tarafta var sadece. Diğer alt kısım boş. O bozulmuştu. Fanı takarım ama öyle durur sadece süs gibi.
emre259
Uzman
Bu kart için daha fazla masrafa girme. Kasa fanını güzelce kombine edersen üstüne cillop gibi olur, ama sıcaklığa göre hız ayarlama boşta çalışmama yükte çalışma gibi özellikler ne olur orasını kestiremedim işte. Düşünmek lazım.
Konu sahibi gürültü çıkarmasının kendisi için bir sorun arzetmediğini belirtmiş ki fanların sürekli olarak yüksek devirde çalışmasıyla kartı buz gibi yapacağı için ben de kasa fanı takması fikrini desteklerim. Hem kasa fanı bozulsa bile bakkaldan alacak kadar ucuzlar. Gider başka takar.Bu kart için daha fazla masrafa girme. Kasa fanını güzelce kombine edersen üstüne cillop gibi olur, ama sıcaklığa göre hız ayarlama boşta çalışmama yükte çalışma gibi özellikler ne olur orasını kestiremedim işte. Düşünmek lazım.
BlasTedWizard
Becerikli
Konu sahibi gürültü çıkarmasının kendisi için bir sorun arz etmediğini belirtmiş ki fanların sürekli olarak yüksek devirde çalışmasıyla kartı buz gibi yapacağı için ben de kasa fanı takması fikrini desteklerim. Hem kasa fanı bozulsa bile bakkaldan alacak kadar ucuzlar. Gider başka takar.
Peki öneriniz var mı? Kriter olarak en ucuzu olsun işimi görsün yeterli. RGB falan filan beni ilgilendirmiyor.
Hocam kral öğretmenim. 2 fanı alırım. Ama yine bir tane çalışır fotoğraflara bakın ufak parçanın biri yok. Zaten o parça olsa 2 fan birbirini idare eder kullanırım. Fanların durumu kötü parçada yok. Direk kasa fanına geçmeyi düşünüyorum. Ha o ufak parça ben bayağı aradım. Dükkan dükkan gezdim. Kazıkçılar tek satmıyoruz komple plastik blok ile alacaksın diyorlar.
Bu fanları sarı siteden alman yararına olur. Yaşadığın yerde bilgisayarcılardan bile alabilirsin. Çok para isteyeceklerini sanmıyorum.Peki öneriniz var mı? Kriter olarak en ucuzu olsun işimi görsün yeterli. RGB falan filan beni ilgilendirmiyor.
Hocam kral öğretmenim. 2 fanı alırım. Ama yine bir tane çalışır fotoğraflara bakın ufak parçanın biri yok. Zaten o parça olsa 2 fan birbirini idare eder kullanırım. Fanların durumu kötü parçada yok. Direk kasa fanına geçmeyi düşünüyorum. Ha o ufak parça ben bayağı aradım. Dükkan dükkan gezdim. Kazıkçılar tek satmıyoruz komple plastik blok ile alacaksın diyorlar.
Xbox 360E
Üstün
Aslında 14cm fan takabilirsiniz, fanın biri bloğun tam üstünde durmasına gerek yok, dışarıya kayabilir. Yeter ki soğutsun. Eliniz de plastik kelepçe varsa iyi, PSU'da ekstra molex girişleri de vardır tamamdır hocam.
Şahsen fanları 2.el ucuza almaya çalışırdım veya bilgisayarcılara bakabilirsiniz ama ucuza verir mi bilmiyorum.
Şahsen fanları 2.el ucuza almaya çalışırdım veya bilgisayarcılara bakabilirsiniz ama ucuza verir mi bilmiyorum.
BlasTedWizard
Becerikli
Aslında 14cm fan takabilirsiniz, fanın biri bloğun tam üstünde durmasına gerek yok, dışarıya kayabilir. Yeter ki soğutsun. Eliniz de plastik kelepçe varsa iyi, PSU'da ekstra Molex girişleri de vardır tamamdır hocam.
Mesela bu fanı alıp bloğa ortalı koysam olabilir mi tam bilmiyorum. Benim aklıma direk şöyle bir şey geldi genelde miningciler bunu yapıyordu. Sanki bu şekilde 2 tane 8 alıp koymak daha iyi gibi geldi bana.
Dosya Ekleri
Aynen size katılıyorum. Bilgisayarcılar veya sarı siteden alınabilir. Dediğim gibi çok para isteyeceklerini sanmıyorum. Bu arada 140 lık takması ayrı bir güzel olur. Yanlara taşması önemli değil bence.Aslında 14cm fan takabilirsiniz, fanın biri bloğun tam üstünde durmasına gerek yok, dışarıya kayabilir. Yeter ki soğutsun. Eliniz de plastik kelepçe varsa iyi, PSU'da ekstra molex girişleri de vardır tamamdır hocam.
Fanlar ne kadar büyük olursa soğutmaya etkisi o kadar fazla olur. Ancak gürültü de artabilir.Mesela bu fanı alıp bloğa ortalı koysam olabilir mi tam bilmiyorum. Benim aklıma direk şöyle bir şey geldi genelde miningciler bunu yapıyordu. Sanki bu şekilde 2 tane 8 alıp koymak daha iyi gibi geldi bana.
Xbox 360E
Üstün
Sizin fikriniz hocam, neredeyse aynı fiyattalar 14cm ve 8cm. 14cm fan alıp biraz taşmasına dert etmezdim. Şahsen baya büyük bunlar, her türlü bloğu soğutur hocam. Attığınız resimde ki aynı montajı yapacaksanız, silikona bulaşmayın yeter.Mesela bu fanı alıp bloğa ortalı koysam olabilir mi tam bilmiyorum. Benim aklıma direk şöyle bir şey geldi genelde miningciler bunu yapıyordu. Sanki bu şekilde 2 tane 8 alıp koymak daha iyi gibi geldi bana.