cansaglicak

Başarılı
Merhaba, bilgisayarımı manuel olarak uyku moduna ve kapatırken görüntü glitchleniyordu fakat bu glitchlenme başka monitörlerde yoktu. Bu yüzden monitörümü servise verdim. Servis, port girişlerini test edip sorun olmadığını söyledi (aslında paneli değiştirmişlerdi fakat o başka bir sebepten dolayıydı). Monitörüm bana ulaştığında sorun hala devam ediyordu. Önceden de bazen SS alırken görüntümde siyah çizgi bozuklukları oluyordu.

Sizce bu ekran kartı sebepli bir sorun mu? Sizce ekran kartımı servise göndermeli miyim?

WhatsApp Image 2024-11-06 at 15.48.41_dd3af038.webp

WhatsApp Image 2024-09-05 at 12.55.54_2753857a.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Alttaki çizgiler gibi eski RX 570 ekran kartımda da oluyordu. VRAM arızası dediler 2 kere reballing denendi sonuç alınmadı. Ben de bozuk şekilde belirterek satmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartında veya monitörde sorun olsa SS alınca yansımaz, tabii SS'i Windows içinden alıyorsanız geçerli bu. Sürücüleri DDU ile kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin, güvenli modda yapmanız daha iyi olur kolaylık açısından.

SS almayla alakalı bir istisna daha var, eğer SS programınız ekran kartından direkt SS alıyorsa da dediğim şey geçerli olmayabilir ki hiç öyle bir şey görmedim.

Önce sorunu tam tespit et örneğin bu soruna tarayıcı sepep oluyor olabilir. Chrome kullanıyorsan bir süre alternatif dene. Özellikle NVIDIA kartlarda tarayıcı sorunu olabiliyor.