K.R.A.T.O.S

Çalışkan
Böyle bir sürtme sesi geliyor, kartın sağ fanını durdurunca bu düzeliyor. Vatan Bilgisayar'da garantisi mevcut, 1 ayı kaldı. Onları aradım, o da sadece fatura sahibinin getirebileceğini söylüyor.

Fatura sahibini zar zor buldum, yazdım. Adam ilgilenmiyor, "Getir, gönderelim garantiye" dedi. Ardından yazdım, cevap vermedi. Tekrar yazdım, "Neden yazıyorsun?" dedi.

Servisi aradım, onlar da artık Zotac kartlarını onarmadıklarını ve değişim ya da para iadesi talebi gönderiyoruz dedi. Ancak bu kart 13K'ya alınmış, şimdiyse 25K Vatan PC'de. Ne yapacağım?

Video:

Ek olarak; GoW Ragnarok Ghost of Tsushima'da yani ağır oyunlarda belirli bir süre oynadıktan sonra oluyor bu. Fatura sahibide sen ne dersen de onlar isterse isde ediyorlar dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sürtme sesi geliyor kartin sağ fanini durdurunca bu düzeliyor vatan bilgisayarda garantisi mevcut 1 ayı kaldı onları aradım oda sadece fatura sahibinin getirebileceğini söylüyor. Fatura sahibini zar zor buldum yazdım adam ilgilenmiyor getir gönderelim garantiye dedi. Ardından yazdım cevap vermedi. Tekrar yazdım neden yazıyorsun dedi. Servisi aradım onlarda artık Zotac kartlarını onarmadıklarını ve değişim ya da para iadesi talebi gönderiyoruz dedi. Ancak bu kart 13K ya alınmış, şimdiyse 25k Vatan PC de ne yapacağım?
Video.

Ek olarak; GoW Ragnarok Ghost of Tsushima'da yani ağır oyunlarda belirli bir süre oynadıktan sonra oluyor bu. Fatura sahibide sen ne dersen de onlar isterse isde ediyorlar dedi.

Fanin göbeği bitmiş değişmesi gerekiyor.

Bu şekilde oyunlarda ısınma vb olmuyor bu şekilde kullanmak mantıklı mı ve ne yapmam gerekiyor 2 ay oldu olmadı kartı ve canım çok sıkıldı bu duruma

Kart modelim.

Zotac gaming RTX 4060 Ti 16 GB Twin Edge.

Bu şekilde oyunlarda ısınma vb olmuyor bu şekilde kullanmak mantıklı mı ve ne yapmam gerekiyor 2 ay oldu olmadı kartı ve canım çok sıkıldı bu duruma.

Kart modelim.

Zotac gaming RTX 4060 Ti 16 GB Twin Edge.

Kullanma açısından sıkıntı çıkartmaz ama sesten çıkartir.

Kullanma açısından sıkıntı çıkartmaz ama sesten çıkartir.

Garantiye gönderme riskine gireyim mi veya yeni bir fan mı almam gerekiyor.

Dokunma garantisi gider dogru demiş garantiye verin onlar halleder.

Garanti tamir etmiyormuş artık fatura sahibide ben olmadığımdan fatura sahibiyle gitmem gerek gitsemde kartın para iadesi olur dedi fatura sahibi olursa çok zararda olacağım.

Garantiye gönderme riskine gireyim mi veya yeni bir fan mı almam gerekiyor.

Garanti tamir etmiyormuş artık fatura sahibide ben olmadığımdan fatura sahibiyle gitmem gerek gitsemde kartın para iadesi olur dedi fatura sahibi olursa çok zararda olacağım.

O zaman öyle kullan garantisi bitince sen degistirirsin.