Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 218 Beğeniler 23 20 Nisan 2026 #1 Ekran kartımı az önce bakımdan aldım Sinerji'den, taktım ez debugs böyle. Ne yapabilirim?
3 31988 Becerikli Katılım 7 Mart 2026 Mesajlar 294 Çözümler 3 Beğeniler 178 20 Nisan 2026 #2 Recklees dedi: Ekran kartımı az önce bakımdan aldım Sinerji'den, taktım ez debugs böyle. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 242312 Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini yaz. DRAM ışığı sarı yanıyor, şimdilik tek bir tane RAM kullan ve RAM'i 2. slota tak. 8-pin CPU kablosu takılı mı? Takılı değilse CPU led yanar. Bunlar olmazsa Clear CMOS yapmayı dene. @Recklees, Artı 0 Eksi
Recklees dedi: Ekran kartımı az önce bakımdan aldım Sinerji'den, taktım ez debugs böyle. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 242312 Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini yaz. DRAM ışığı sarı yanıyor, şimdilik tek bir tane RAM kullan ve RAM'i 2. slota tak. 8-pin CPU kablosu takılı mı? Takılı değilse CPU led yanar. Bunlar olmazsa Clear CMOS yapmayı dene. @Recklees,
bahacprz Uzman Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 152 Çözümler 3 Beğeniler 120 Yer Muğla/Bodrum 20 Nisan 2026 #3 Üsteki arkadaşın deiklerini deneyebilirsiniz. Geçenlerde arkadaşım aynı sıkıntıyı yaşamıştı. RAM tam sokete bastırmadığı için olmuştu. Artı 0 Eksi
Üsteki arkadaşın deiklerini deneyebilirsiniz. Geçenlerde arkadaşım aynı sıkıntıyı yaşamıştı. RAM tam sokete bastırmadığı için olmuştu.