Sağlar bende kronik sorunlu olan 1660 Super vardı ASUS TUF. Altına 2 tane fan taktım

Eskiden Akasa fan bracket satılıyordu artık yok hiçbir yerde bu ürünle tam ekran kartının dibine takıyordun buz gibi yapıyordu 2 tane 120'lik 1000 RPM de mis gibi oluyordu ama yok sende alta monte edeceksin. Yakın olmasa da sıcak havayı tahliye için yukarı itecek.

Sağlar bende kronik sorunlu olan 1660 Super vardı ASUS TUF. Altına 2 tane fan taktım.

Eskiden Akasa fan bracket satılıyordu artık yok hiçbir yerde bu ürünle tam ekran kartının dibine takıyordun buz gibi yapıyordu 2 tane 120'lik 1000 RPM de mis gibi oluyordu ama yok sende alta monte edeceksin. Yakın olmasa da sıcak havayı tahliye için yukarı itecek.

Bende onun için açtım fakat ekran kartı ile hava akışını sıkıntı olur muş hocam.

Fayda olarak hava sirkülasyonu ve ekran kartını soğutmada iş görür, kart ısınıyorsa almanızı önerebilirim.

Merhaba, hem ışık hem de azıcık hava versin diye ekran kartı altına 200TL'ye fan almayı düşünüyorum, fayda sağlar mı ve nasıl takabilirim?

Eki Görüntüle 210637

Kasam böyle, alacağım fan da bu:

Kendi fanı yeterli değil mi diyorsun kafanda ki soru işaretini neye borçlusun.