KS KS Jack İşte Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.756 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.652 Yer Avcılar/İstanbul 12 Temmuz 2024 #11 salayev dedi: Radyatörün içindeyse Afterburner'dan fanları son hız çalıştır kendisi çıkar Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deniyorum, olmazsa fırçayla çıkaracağım.
salayev dedi: Radyatörün içindeyse Afterburner'dan fanları son hız çalıştır kendisi çıkar Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deniyorum, olmazsa fırçayla çıkaracağım.
Creepi1 Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 6 13 Temmuz 2024 #12 Sinek orada ya kıyma ya da kızartma olmuştur zaten . Bildiğim kadarıyla bir sorun olmaz.
8163 Çalışkan Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 75 Beğeniler 16 13 Temmuz 2024 #13 İşi bitmiştir onun artık çıtır çıtır yenir o tadı mükemmel olmuştur
SpAwN Yetkin Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 157 Çözümler 2 Beğeniler 100 13 Temmuz 2024 #14 Coil whine sesi varsa eş arayan sinek sanmış olabilir.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 13 Temmuz 2024 #15 Jack İşte dedi: Merhabalar, ekran kartıma sinek girdi. Ekran kartım 52 derece idi o sırada, ekran kartının fanından girse ölürdü ancak ekran kartı kasasının kenarlarındaki boşluklardan girdi. Kartı temizlemem gerekir mi? Sinek kara sinek boyutundaydı, ekran kartım GTX 1060 6 GB. Genişletmek için tıkla... Katil.
Jack İşte dedi: Merhabalar, ekran kartıma sinek girdi. Ekran kartım 52 derece idi o sırada, ekran kartının fanından girse ölürdü ancak ekran kartı kasasının kenarlarındaki boşluklardan girdi. Kartı temizlemem gerekir mi? Sinek kara sinek boyutundaydı, ekran kartım GTX 1060 6 GB. Genişletmek için tıkla... Katil.
KS KS Jack İşte Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.756 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.652 Yer Avcılar/İstanbul 13 Temmuz 2024 #16 Merhaba, fırça ile sineği zar zor çıkardım. Hala yaşıyormuş, yüzüme saldırır gibi bir şeyler yaptı. Hepinize teşekkürler.
Merhaba, fırça ile sineği zar zor çıkardım. Hala yaşıyormuş, yüzüme saldırır gibi bir şeyler yaptı. Hepinize teşekkürler.
1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.023 13 Temmuz 2024 #17 Jack İşte dedi: Merhabalar, ekran kartıma sinek girdi. Ekran kartım 52 derece idi o sırada, ekran kartının fanından girse ölürdü ancak ekran kartı kasasının kenarlarındaki boşluklardan girdi. Kartı temizlemem gerekir mi? Sinek kara sinek boyutundaydı, ekran kartım GTX 1060 6 GB. Genişletmek için tıkla... Yenir hocam 7 gr çok da az değil.
Jack İşte dedi: Merhabalar, ekran kartıma sinek girdi. Ekran kartım 52 derece idi o sırada, ekran kartının fanından girse ölürdü ancak ekran kartı kasasının kenarlarındaki boşluklardan girdi. Kartı temizlemem gerekir mi? Sinek kara sinek boyutundaydı, ekran kartım GTX 1060 6 GB. Genişletmek için tıkla... Yenir hocam 7 gr çok da az değil.
8163 Çalışkan Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 75 Beğeniler 16 13 Temmuz 2024 #18 Jack İşte dedi: Merhaba, fırça ile sineği zar zor çıkardım. Hala yaşıyormuş, yüzüme saldırır gibi bir şeyler yaptı. Hepinize teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sinek seni öldürmek istemiş çeşke öldürseydin onu.
Jack İşte dedi: Merhaba, fırça ile sineği zar zor çıkardım. Hala yaşıyormuş, yüzüme saldırır gibi bir şeyler yaptı. Hepinize teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sinek seni öldürmek istemiş çeşke öldürseydin onu.
S salayev Uzman Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 24 Beğeniler 7 13 Temmuz 2024 #19 Jack İşte dedi: Merhaba, fırça ile sineği zar zor çıkardım. Hala yaşıyormuş, yüzüme saldırır gibi bir şeyler yaptı. Hepinize teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Belki de teşekkür öpücüğü vermek istemiştir
Jack İşte dedi: Merhaba, fırça ile sineği zar zor çıkardım. Hala yaşıyormuş, yüzüme saldırır gibi bir şeyler yaptı. Hepinize teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Belki de teşekkür öpücüğü vermek istemiştir
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.862 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 13 Temmuz 2024 #20 Jack İşte dedi: Çıkmadı hala, ölmüştür umarım Arkaya 8K video açtım, umarım ölmüştür Maalesef hocam içeride sanırım hala. Siyah bir top gördüm içinde ışık tutup ancak elim sığmıyor. Genişletmek için tıkla... Video işlemciye yük bindirir. Sen aç oradan bir OCCT + FurMark. Değil sinek mikroorganizma yaşarsa neyim .
Jack İşte dedi: Çıkmadı hala, ölmüştür umarım Arkaya 8K video açtım, umarım ölmüştür Maalesef hocam içeride sanırım hala. Siyah bir top gördüm içinde ışık tutup ancak elim sığmıyor. Genişletmek için tıkla... Video işlemciye yük bindirir. Sen aç oradan bir OCCT + FurMark. Değil sinek mikroorganizma yaşarsa neyim .