Tamamdır hocam deniyorum, olmazsa fırçayla çıkaracağım.Radyatörün içindeyse Afterburner'dan fanları son hız çalıştır kendisi çıkar
Detaylar
Kim cevapladı?Katil.Merhabalar, ekran kartıma sinek girdi. Ekran kartım 52 derece idi o sırada, ekran kartının fanından girse ölürdü ancak ekran kartı kasasının kenarlarındaki boşluklardan girdi. Kartı temizlemem gerekir mi? Sinek kara sinek boyutundaydı, ekran kartım GTX 1060 6 GB.
Merhaba, fırça ile sineği zar zor çıkardım. Hala yaşıyormuş, yüzüme saldırır gibi bir şeyler yaptı. Hepinize teşekkürler.
Merhabalar, ekran kartıma sinek girdi. Ekran kartım 52 derece idi o sırada, ekran kartının fanından girse ölürdü ancak ekran kartı kasasının kenarlarındaki boşluklardan girdi. Kartı temizlemem gerekir mi? Sinek kara sinek boyutundaydı, ekran kartım GTX 1060 6 GB.
Yenir hocam 7 gr çok da az değil.
8163
Çalışkan
Merhaba, fırça ile sineği zar zor çıkardım. Hala yaşıyormuş, yüzüme saldırır gibi bir şeyler yaptı. Hepinize teşekkürler.
Sinek seni öldürmek istemiş çeşke öldürseydin onu.
Belki de teşekkür öpücüğü vermek istemiştirMerhaba, fırça ile sineği zar zor çıkardım. Hala yaşıyormuş, yüzüme saldırır gibi bir şeyler yaptı. Hepinize teşekkürler.
Koneko Toujou
Üstün
Çıkmadı hala, ölmüştür umarım
Arkaya 8K video açtım, umarım ölmüştür
Maalesef hocam içeride sanırım hala. Siyah bir top gördüm içinde ışık tutup ancak elim sığmıyor.
Video işlemciye yük bindirir. Sen aç oradan bir OCCT + FurMark. Değil sinek mikroorganizma yaşarsa neyim