Detaylar
Kim cevapladı?Bugün bir tane daha girdi, nereden geliyorlar anlamıyorum 
Bugün bir tane daha girdi, nereden geliyorlar anlamıyorum![]()
2. sinek kavurma.
Arkadaşlar merhaba, önceden gülüyordum falan ama artık cidden sorun olmaya başladı. Bugün kasanın içinde 6 tane sinek öldürdüm. Hava boşluğundan geliyor sanırım, taşınacağımdan dolayı ilaçlattırma yapmıyorum ancak taşınmasam mutlaka ilaçlattırırım hava boşluğunu.
Bir tanesi de gecenin köründe yüzüme bakıyor, öldürdüğüm ailesine söveceğim şimdi yeter ya.
Bir tanesi de gecenin köründe yüzüme bakıyor, öldürdüğüm ailesine söveceğim şimdi yeter ya.
RecepBaltasiSevenInsan
Yetkin
Donanım hızlandırma varsa ve kart gerekli codecleri destekliyorsa kartı ağlatabilir.Video işlemciye yük bindirir. Sen aç oradan bir OCCT + FurMark. Değil sinek mikroorganizma yaşarsa neyim.
Kasa mesh mi? Mesh ise filtre alın. Değilse başka nereden giriyor olabilir ki?Arkadaşlar merhaba, önceden gülüyordum falan ama artık cidden sorun olmaya başladı. Bugün kasanın içinde 6 tane sinek öldürdüm. Hava boşluğundan geliyor sanırım, taşınacağımdan dolayı ilaçlattırma yapmıyorum ancak taşınmasam mutlaka ilaçlattırırım hava boşluğunu.
Arkadaşlar merhaba, önceden gülüyordum falan ama artık cidden sorun olmaya başladı. Bugün kasanın içinde 6 tane sinek öldürdüm. Hava boşluğundan geliyor sanırım, taşınacağımdan dolayı ilaçlattırma yapmıyorum ancak taşınmasam mutlaka ilaçlattırırım hava boşluğunu.
Hocam ilk basta gelen yorumlar uzerine gercekten saka sandim... Kasanin yan kapagi veya cami acik mi?
Öyle ancak kasayı açık kullanıyorum yaz olduğundan, aklıma gelmemişti. Şimdi kapattım teşekkürler.Kasa mesh mi? Mesh ise filtre alın. Değilse başka nereden giriyor olabilir ki?
Açıktı ancak şimdi hepsini öldürüp kapattım. Odama sirkeli su kasesi koydum bir de. Hava boşluğu camında 5-6 tane cam sineği bekliyor ve çok ses çıkarıyorlar. Huylandığımdan odadan taşındım, o oda ve hava boşluğu da ilaçlanacak.Hocam ilk başta gelen yorumlar üzerine gerçekten şaka sandım... Kasanın yan kapağı veya camı açık mı?
Hava boşluğuna sürekli güvercin düşüyor, genelde çıkarıyoruz ancak son zamanlarda çıkaramadığımızdan orada ölü güvercin olabilir. Büyük ihtimal o cesede gidiyorlar söylemesi zor olsa da.
Ölü güvercin varsa sinekler oraya dolmuştur oradan doğru da odanıza. Eskiden akrabam şunlardan kullanıyordu. Gerçekten de işe yarıyordu. Takabiliyorsanız bilgisayarın olduğu odaya takın.Öyle ancak kasayı açık kullanıyorum yaz olduğundan, aklıma gelmemişti. Şimdi kapattım teşekkürler.
Açıktı ancak şimdi hepsini öldürüp kapattım. Odama sirkeli su kasesi koydum bir de. Hava boşluğu camında 5-6 tane cam sineği bekliyor ve çok ses çıkarıyorlar. Huylandığımdan odadan taşındım, o oda ve hava boşluğu da ilaçlanacak.
Hava boşluğuna sürekli güvercin düşüyor, genelde çıkarıyoruz ancak son zamanlarda çıkaramadığımızdan orada ölü güvercin olabilir. Büyük ihtimal o cesede gidiyorlar söylemesi zor olsa da.
fafatara Kara Sinek Bandı Sinek YapıÅkanı (4lü) A Kalite Fiyatı, Yorumları - Trendyol
fafatara Kara Sinek Bandı Sinek YapıÅkanı (4lü) A Kalite yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam tekrar olursa FurMark ile kızartabilir misiniz kızaracak mı merak ettim.
Son gelişme: 2 hafta önce cidden korkulacak derecelere geldi sinekler, odaya giremedim diyebilirim. sonrasında küçük bir ilaç ile sorun çözüldü. Hava boşluğu da ilaçlandı ancak oradaki sorun çözülmedi.