120 gb ssd al ve içine windows 10 at. HDD'yi depolama olarak kullanırsın. Diğer bileşenler yeterli zaten. Windows 7 ve 32 bit çok geride kaldı. Az bir bütçeyle işin içinden kurtulun çünkü muhtemelen o cihaz windows 7'de de ağır çalışacak.
Hocam ssd alacak kadar zaman yok. 7 de neden ağır çalışsın?

Bence Windows 10 LTSC kurabilirsiniz. Normal Windows 10 sürümlerinden farklı olarak çoğu gereksiz servis ve uygulama yok. Bu yüzden de normal Windows 10 sürümlerine göre çok hafif.

Bence Windows 10 LTSC kurabilirsiniz. Normal Windows 10 sürümlerinden farklı olarak çoğu gereksiz servis ve uygulama yok. Bu yüzden de normal Windows 10 sürümlerine göre çok hafif.
Anladığım kadarıyla sistemde SSD yok, bu sebeple Windows 10'un hiçbir sürümünü önermiyorum.
HDD'li PC'lere önerebileceğim en iyi sürüm Windows 8.1 veya 8.1 Embedded Industry sürümleridir.

Anladığım kadarıyla sistemde SSD yok, bu sebeple Windows 10'un hiçbir sürümünü önermiyorum.
HDD'li PC'lere önerebileceğim en iyi sürüm Windows 8.1 veya 8.1 Embedded Industry sürümleridir.
Hocam Biosta SATA yaziyor ama HDD mi SSD mi bilmiyorum.

Anakartınızın modeline msinfo32 üzerinden bakabilir misiniz? Ona göre UEFI kurulup kurulamayacağı hakkında bilgi sahibi olabiliriz.

HDD'li PC'lere önerebileceğim en iyi sürüm Windows 8.1 veya 8.1 embedded ındustry sürümleridir.

Hocam bir karar verelim bence. Şu an USB'de Windows 7 Ultimate kurulu. 8.1 mi yazdırrayım kalsın mı?