Okulda müdür yardımcısının sisteminde ekran kartı yok, DDR3 4 GB RAM ve i5 3340 var ve Windows 10 Pro kurulmuş. Çok ağır çalışıyor. Biz de Windows 7 kurmaya karar verdik. 32 Bit olarak hangi Windows 7 sürümünü kurmalıyız?
Detaylar
Kim cevapladı?Çok kötü görümüyor ama ne amaç ile kullanılacak?Okulda müdür yardımcısının sisteminde ekran kartı yok, DDR3 4 GB RAM ve i5 3340 var ve Windows 10 Pro kurulmuş. Çok ağır çalışıyor. Biz de Windows 7 kurmaya karar verdik. 32 Bit olarak hangi Windows 7 sürümünü kurmalıyız?
Sürüm olarak En hafifi Starter Pack 32 bit oluyor.
İsterseniz Windows 8.1'i denemenizi tavsiye ederim çok hafif çalışır.
EFI Shell
Yetkin
64 bit Windows 7 Ultimate vs. kurabilirsiniz. SSD satın almanız lazım anlaşılan.Okulda müdür yardımcısının sisteminde ekran kartı yok, DDR3 4 GB RAM ve i5 3340 var ve Windows 10 Pro kurulmuş. Çok ağır çalışıyor. Biz de Windows 7 kurmaya karar verdik. 32 Bit olarak hangi Windows 7 sürümünü kurmalıyız?
E-Okul, Word Excel Vs. kullanılacak. Home Premium indirdim iş görür mü?Çok kötü görümüyor ama ne amaç ile kullanılacak?
Sürüm olarak En hafifi Starter Pack 32 bit oluyor.
İsterseniz Windows 8.1'i denemenizi tavsiye ederim çok hafif çalışır.
Ho
Hocam sistem 32 bit. Home premium iş görür heralde.64 bit Windows 7 Ultimate vs. kurabilirsiniz. SSD satın almanız lazım anlaşılan.
- Makaleler
- 17
i5 3. nesil ile 64 bit işletim sistemi kullanabilirsin. SSD varsa Windows 10 LTSC 2016, yoksa Windows 8.1 öneririm.Hocam sistem 32 bit. Home premium iş görür heralde.
EFI Shell
Yetkin
Hayır, 64 bit sisteminiz.E-Okul, Word Excel Vs. kullanılacak. Home Premium indirdim iş görür mü?
Ho
Hocam sistem 32 bit. Home premium iş görür heralde.
Hocam Ayarlarda 32 bit işletim sistemi diyor.
i5 3. nesil ile 64 bit işletim sistemi kullanabilirsin. SSD varsa Windows 10 LTSC 2016, yoksa Windows 8.1 öneririm.
Windows 7 Home Premium yazdırdım USB'ye flash ile. İş görmez mi?
- Makaleler
- 17
Şuanki Windows'un 32 bit diye öyledir. İşlemcin 64 bit destekliyor, bu sebeple 64 bit işletim sistemi kurabilirsin.
Windows 7 yerine 8.1 daha mantıklı, sırf eski diye Windows 7 övmenin anlamı yok.Windows 7 Home Premium yazdırdım USB'ye flash ile. İş görmez mi?
Yani USB'deki Windows 7'i silip 8.1 mi yazdırayım?Şuanki Windows'un 32 bit diye öyledir. İşlemcin 64 bit destekliyor, bu sebeple 64 bit işletim sistemi kurabilirsin.
Windows 7 yerine 8.1 daha mantıklı, sırf eski diye Windows 7 övmenin anlamı yok.
Argo
Uzman
120 gb ssd al ve içine windows 10 at. HDD'yi depolama olarak kullanırsın. Diğer bileşenler yeterli zaten. Windows 7 ve 32 bit çok geride kaldı. Az bir bütçeyle işin içinden kurtulun çünkü muhtemelen o cihaz windows 7'de de ağır çalışacak.Okulda müdür yardımcısının sisteminde ekran kartı yok, DDR3 4 GB RAM ve i5 3340 var ve Windows 10 Pro kurulmuş. Çok ağır çalışıyor. Biz de Windows 7 kurmaya karar verdik. 32 Bit olarak hangi Windows 7 sürümünü kurmalıyız?