Birkaç ay önce ekrana sinirle yumruk attım, ardından ekran gitti. Telefonun feneriyle ekranın biraz gözükebildiğini fark ettim. Bir süre öyle beklettikten sonra ekran eski haline döndü ama ekranın yenileme hızı değişmemişti. Ayrıca ekranda beyaz noktalar çıkıyordu ve mavi bir ekran geldiğinde cızırtı yapıyordu. Şarjdayken ise bilgisayarın ekranında ufak bir yeşillik vardı. Bu nasıl olabilir, neye kaynaklanabilir? En çok şaşırdığım ise ekranı telefonun flaşıyla düzeltmemdi. Ekranımı değiştirmeye gerek var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Ah be hocam. Pişmanlık diz boyudur şimdi. Monitörün iç hasardan dolayı farklı tepkiler vermesi normaldir.
Evet gerçekten de öyle oldu bir anlık sinir ile vurdum. Sanırım ekranı değiştirmem gerekli.
Hocam ürünün garantisi devam ediyor ise garantiye göndermeyi deneyin. Belki şansınız yaver gider ise ürünü sıfırı ile değiştirip gönderirler.Evet gerçekten de öyle oldu bir anlık sinir ile vurdum. Sanırım ekranı değiştirmem gerekli.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Mümkün değil. Bariz yumruk atıldığı belli oluyorsa hiç bir firma kabul etmez.Hocam ürünün garantisi devam ediyor ise garantiye göndermeyi deneyin. Belki şansınız yaver gider ise ürünü sıfırı ile değiştirip gönderirler.
Yeni konular
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-
-